Hvem bliver smartphone vinder 2018?

TouchPad til de travle ved pc’en

Bruger I mange genvejs-kommandoer og funktions-taster på jeres computer – og er de alligevel ikke tilstrækkelige til, at I kan arbejde rigtig effektivt – burde I kigge nærmere på denne nye TouchPad fra britiske JacoBurge.

TouchPad er et lille ekstra keyboard med 36 berørings-følsomme taster, som man kan lægge alle mulige funktioner på. Faktisk kan man placere fem kommandoer på hver tast, så man i alt har 180 direkte funktions-taster, hvilket nok bliver alt for overskueligt.

36 må være fint for de fleste, som f.eks. arbejder med tegneprogrammer, musik, grafik, regnskab, tv eller video. Og hvad der er endnu bedre – TouchPad fungerer med både Windows, Linux og Mac – ligegyldigt om man sidder med en laptop, desktop, MacBook eller iMac.

TouchPad forbindes til pc’en via USB-kabel og kræver ingen tilpasning. Tastaturet fungerer straks, når det bliver tilsluttet. Dog skal man i forvejen have valgt funktioner til hver tast ved hjælp af den medfølgende software eller Arduino interface.

Med TouchPad følger også 180 forskellige selvklæbende symboler, som man kan anbringe på tasterne. Er der ikke et ”overlay”, der lige korresponderer med den funktion, man vil have, kan man nemt designe et symbol selv, printe det ud og placere det på tasten.

JacoBurge mener, at TouchPad langt hen ad vejen kan erstatte en masse tasteri og koder, som man har let ved at glemme. På sin vis kombinerer nyheden tastatur, mus, MIDI og serielle funktioner.

Det smarte ekstra-tastatur kan i øjeblikket forudbestilles via Kickstarter til priser fra 49 GBP – det er ca. 420 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem bliver smartphone vinder 2018?