Renault 4 lærer at flyve

Øretelefonerne kører i to uger

(Foto: LinearFlux)

Fabrikanter af trådløse øretelefoner konkurrerer på livet løs om støjreduktioner og spilletiden på batteri-opladning.

Spilletiden øges for hver ny generation og har for længst passeret 20 timer hos de fleste. Nogle enkelte praler af 28 timer, men så skal man altså også huske at lægge øretelefonerne i de medfølgende bæreæsker, når de ikke er i brug.

Det angivne time-antal gælder nemlig kun med regelmæssige ophold i æsken og fortæller kun, hvor mange timer man slipper for at finde en ledig stikkontakt. Selve øretelefonerne klarer nemlig kun fem-seks timer på sit eget lille batteri.

Ikke desto mindre er det imponerende, når det lille amerikanske LinearFlux hævder, at firmaets nye Hypersonic 360 øretelefoner kan køre i 360 timer på en batteri-opfyldning. Det er 15 døgn!

Øretelefonerns bæreæske er på størrelse med en smartphone. (Foto: LinearFlux)

Til gengæld må man leve med en bæreæske, der er meget større, tungere og mere klodset end dem, man normalt ser hos øretelefon fabrikanter.

LinearFlux er snarere en stor og trådløst arbejdende powerbank med mulighed for at lade øretelefoner op. Passende lakeret i håndværker-farverne sort og gul.

Professionelle håndværkere og gør-det-selv specialister kunne nemlig nok være en typisk købergruppe til Hypersonic 360 øretelefonerne.

De kan have glæde af, at ”bæreæsken” ikke kun kan bruges til lade øretelefonerne op med. De kan også skaffe ny energi til alle mulige andre gadges som smartphones, digitale ure og mindre værktøjer på batteri.

De nye øretelefoner er mere vand- og støvtætte end flertallet af konkurrenter. (Foto: LinearFlux)

Ekstra praktisk for iPhone fans er, at Hypersonic 360 er kompatibel med Apples magnetiske MagSafe opladning af telefoner.

Dertil kommer, at både LinearFlux øretelefoner og ladeboks er vand- og støvtætte efter IPX6 standarden. Man kan roligt tage dem med udendørs i regnvejr og på en snavset arbejdsplads.

Batteri-enheden kommer sågar med en særlig ”hypercharge” funktion: Øretelefonerne fem minutter i ladeæsken, og den har energi til at spille musik i en time mere.

Tilsvarende skal en iPhone kunne lades 50 procent op på kun 25 minutter, mens opladere-enheden selv fyldes til randen på en time.

Selve batteriets kapacitet er LinearFlux tavs omkring, så man må selv prøve sig frem og tjekke, hvor mange af sine gadges og værktøj man kan lade op via øretelefonernes ladeplads.

Hvordan status er for strømmen, kan man i øvrigt følge på et lille display. Nok et tegn på, at Hypersonic 360 ikke er til almindelige nydere af musik og podcasts.

Lydkvaliteten får vi ikke så meget at vide om hos LinearFlux. Kun at øretelefonerne indeholder en ”Hyper Definition Spatial Engine”, der er kompatibel med den surround sound feature, Apple reklamerer så meget med for tiden.

Aktiv støjreduktion (ANC) mangler til gengæld, men den kan man nok heller ikke forlange til den pris, LinearFlux forlanger. De trådløse øretelefoner koster 139 dollars eller ca. kroner inklusive den store powerbank. Det lyder ikke helt tosset….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Renault 4 lærer at flyve