Ny soundbar giver lyd i ”højden”

Så er der 112 nye emojis

(Illustration: Emojipedia)

Smartphone, email og social media brugere, der godt kan lide at kommunikere med emojis, for nu 37 nye symboler at krydre deres meddelelser med.

Det sker, efter at indholdet af Unicode 14.0 standarden er blevet officiel. Den fastsætter udseendet af bogstaver, tal, symboler og emojis på tværs af pc’er, tablets og mobiler. Forslaget med i alt 838 ændringer, der blev præsenteret i juli, er gået glat igennem godkendelses-processen.

De 37 nye emojis, der vil begynde at dukke op i programmer og på mobiler til næste forår, suppleres af 75 nye variationer i hudfarve. Alt i alt er derfor 112 nye emojis at vælge fra.

(Illustration: Emojipedia)

Blandt nyhederne er emojis med smeltende ansigter, smileys med grædende øjne, ansigter i prikkede linier og et ansigt, hvor begge øjne er dækket af hænder – med en lille åbning mellem to fingre i det ene.

Der er også kommet flere køns-variationer for graviditet – f.eks. en højgravid herre. Mon ikke denne emoji vil blive brugt meget mere til at illustrere en tyk mand eller en person, der har spist for meget?

Populære bliver nok også nye varianter af håndtryks-emojien, der nu findes i mange kombinationer af hudfarver….

(Illustration: Emojipedia)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny soundbar giver lyd i ”højden”