På tirsdag kommer nye iPhones

Nye tricks til Spotify lister

(Foto: Spotify)

Spotify er kendt for at have masser af nye tricks oppe i ærmet, som med jævne mellemrum bliver strøet ud til den svenske musik-tjenestes millioner af lyttere. Det gælder ikke mindst nye versioner af musik-anbefalinger.

Den seneste nye hedder “Enhance”, og den tilbyder skræddersyede forslag af sange, som systemet automatisk kan tilføje til brugerens personlige playlister.

Enhance kommer som en ny knap på skærmen hos Premium abonnenter hos Spotify. Det sker gradvist i den næste måned til brugere i 40 udvalgte lande – herunder Danmark.

Spotify bruger sin kunstige intelligens til at finde og udvælge melodier, der kan placeres i både nye og eksisterende spillelister. Numrene lægges ind for hvert tredje melodi – op til maksimalt 30 på en playlist.

Hvis man kan lide Spotifys Enhance forslag, skal man blot trykke på ”Plus” knappen, hvorefter melodien lægges permanent ind på listen.

Ifølge Spotify er forslagene tilpasset nøje til det udvalg af melodier, kunstnere og musikstile, der allerede eksisterer på ens liste. Enhance kommer til både iPhone og Android.

Enhance er blot den nyeste playlist feature, som Spotify har præsenteret i de senere måneder:

En anden er ”Blend”, der mixer sange fra ens egen og vennernes lytte-historik. Tilsvarende ny er ”Notable Releases”, der fremhæver nye numre fra kendte sangskrivere og producere….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tirsdag kommer nye iPhones