Googles nye mobil er supersikker

Smartwatch til de seje

(Foto: Suunto)

Det er helt almindeligt, at smartwatch fabrikanter laver flere varianter af deres ure. Som regel i to, hvor den ene er i ”klassisk” design, mens den anden kaldes mere ”sporty”.

Det er dog sjældent, at smarte ure er rigtig rå og kan tåle at komme med på en militær øvelse eller bruges af folk, hvis arbejde eller hobby kræver ekstra meget af deres værktøj,

Finske Suunto vil udfylde både fitness- og outdoor-markedet med sit nye CORE Alpha Stealth Smartwatch. Det er som skræddersyet til de mennesker, der godt kan lide det militære look, uanset om man nu har været ansat i et værnene eller bare vil se sej ud.

Suunto nyheden er faktisk ekstremt robust og ser ikke kun sådan ud. CORE Alpha uret er således  testet og godkendt efter de militære MIL-STD810H regler. De betyder bl.a, at uret kan tåle dyk i vandet ned til 30 meters dybde.

(Foto: Suunto)

Uret tager heller ikke skade af at falde fra to meters højde og ned på en sten. Det tåler store temperatur-skift med både frost og høj varme. Man kan gøre det beskidt eller støvet – og så har CORE Alpha et særligt ”red light mode:”

Med den aktiveret kan brugeren aflæse displayets oplysninger i det sorteste mørke. Funktionen virker angiveligt også sammen med militære natsyns briller og masker. Hvem der så end har sådan nogle liggende i sin rygsæk.

Den rå outdoor stil finder vi også i et indbygget kompas, højdemåler, barometer og termometer. Desuden kan man få en meget detaljeret vejr-udsigt præsenteret på displayet, hvilket f.eks. sejlere, vandrere, bjergbestigere og influencere på afveje sikkert kan lide.

Vejr-status hos Suunto omfatter både temperatur, lufttryk, fugtighed, vandstand med grafisk animation, vejr-trends, storm-alarm og angivelse af sol-opgang og -nedgang.

(Foto: Suunto)

Derudover kan CORE Alpha køre i 12 måneder på en batteri-opladning, hvis uret kun bruges som ur. Kobler man GPS og alle mulige andre malinger på, falder spilletiden markant.

Som andre Suunto ure kører nyheden med sit eget styresystem, der dog er kompatibelt med iPhone og Android, når det gælder meddelelser, mail, sms og alarmer.

Endelig leverer Suunto sit nye outdoor smartwatch med en original Berry urrem, der ikke er til at ødelægge. Selve urkassen er fremstillet i et composite materiale med knapper og krone i aluminium og ridsefast krystal-glas over skærmen.

Prisen på Suunto CORE Alpha Stealth er egentlig overraskende lav, når man tager de mange seje features i betragtning. Uret skal kun koste 1.900 kroner.

Til sammenligning tager Apple 3.300 kroner for sit Watch Series 6 eller Samsung det samme for sin billigste variant af Galaxy Watch Active2….

(Foto: Suunto)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Googles nye mobil er supersikker