Tjek luft på din cykel

Zoom bliver sjovere

(Foto: Zoom)

Her under Corona pandemien har rigtigt mange mennesker vænnet sig til at bruge video-konferencer. På godt og ondt. Til både arbejde, undervisning og kontakt med familie og venner.

De fleste videomøde systemer fungerer godt. De er funktionelle og lette at betjene, men sådan særlig spændende og sjove er de ikke.

Det prøver Zoom nu at ændre på med sin nye ”Immersive View” feature. Hvad den gør, kan I bedst se på artiklens indledningsfoto.

Zooms nye funktion tager video-signalerne fra alle deltagere og placerer dem i ny omgivelser på skærmen. Lige pludselig ser de f.eks. ud, som om de sidder ved siden af hinanden ved samme lange bord.

(Foto: Zoom)

Tidligere har hver enkelt mødedeltager kunnet ændre sin baggrund, så han eller hun ikke bare sad foran en hvid og nøgen væg. De kunne pludselig sidde midt i en grøn skov, på en badestrand, midt i et diskotek osv.

Forskellen til det nye Zoom trick var blot, at hver enkelt deltager havde sin egen baggrund. der kun kunne ses bag hende eller ham. Ikke på hele skærmbilledet.

Ifølge Zoom kan alle møde- og webinar-værter vælge den nye ”Immersive View” på samme måde, som de indretter deres skærm med ”Speaker” eller ”Galleri” visning,

Værten kan automatisk eller manuelt placere mødedeltagere i et virtuelt sceneri efter eget valg. Deltagerne kan også let flyttes rundt, ligesom man kan forstørre eller mindske billedet af hver enkelt person.

Immersive View” fungerer både i den gratis og den betalte version af Zoom. Dog skal man bruge en af de nyere Zoom udgaver….

(Foto: Zoom)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjek luft på din cykel