Hvid vellyd

Samsung åbner egne tv-kanaler

(Foto: Samsung)

For nogle måneder siden rullede verdens største tv-fabrikant sin egen streaming tjeneste ud til forbrugere i Australien, Mexico, Brasilien og Indien,

Nu følger Danmark og de øvrige nordiske lande efter, så vi også i denne del af verden kan se programmer og udsendelser fra Samsung TV Plus, der er skræddersyet til Samsungs Smart TV fra 2017 og nyere.

Det gratis Samsung TV Plus leverer bl.a. adgang til internationale nyheder, sport, underholdning og film. Det har gjort TV Plus til en af de hurtigst voksende streaming-tjenester i verden.

I Danmark lanceres den regionale Samsung TV Plus-tjeneste med 20 kanaler -herunder Euronews Live, Bloomberg TV og InsightTV.

Samsung er desuden på vej med en mere raffineret TV Plus app. Den omfatter bl.a en ny fjernbetjening til Samsungs 2021 tv-modeller, hvor man med et enkelt klik kan få adgang til den gratis streaming-tjeneste….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvid vellyd