Find ting med AirTags

Hvid vellyd

Hvid vellyd

Sony fylder 75 år i maj, og som altid hos store firmaer skal det fejres med ekstra-ordinære tilbud til kunderne. Fødselsdagsgaven til Sony er så, når produkterne bliver solgt for fuldt drøn.

Store antal bliver der dog næppe tale om, når det drejer sig om den særlige 75-års jubi-udgave af Sonys fremragende trådløse WH-1000XM4 hovedtelefoner.

Versionen i hvid perlemors kulør – Sony kalder det ”silent white” –  fremstilles nemlig kun i et begrænset oplag.

Teknologisk er de sorte og hvide hovedtelefoner identiske. Det vil bl.a. sige hele to støjreduktioner, der arbejder parallelt med hinanden:

 

Den ene registrerer lyde og larm udefra 700 gange i sekundet og justerer sig automatisk derefter. Den anden er en QN1 processor, der arbejder i real time.

Dertil kommer så et Digital Sound Enhancement System, der gør komprimerede musik-filer mere hørevenlige at lytte til. Med andre ord bliver de mere Hi-Fi – eller Hi-Res, som Sony foretrækker at kalde det.

Med hensyn til udseende har de hvide hovedtelefoner fået metal elementer i bronze farve, hvor de er sølv i den sorte udgave. Også bære-æske og kabler er naturligvis hvide.

På billederne ser de hvide ”hørebøffer” bestemt mere elegante ud end de normale i sort. Billige bliver bestemt ikke. 3.500 kroner koster den sublime lydkvalitet.

Sony WH-1000XM4 kommer til salg hos udvalgte Sony forhandlere i juni….

(Foto: Sony)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find ting med AirTags