Høre-apparater bliver kloge

Stor mobil til en tusse

(Foto: Motorola)

Julen kan købes for små penge i år. I hvert fald, hvis en ny smartphone står på ønskesedlen.

Aldrig før har så mange fabrikanter nemlig udsendt interessante budget telefoner på samme tid – og lige før jul.

Det vil sige pænt store mobiler, der kan købes for under 1.500 kroner. Her tager Motorola nu føringen med sin nye Moto E7, som koster under en tusse. Mere præcist 999 kroner.

Selvfølgelig er det imponerende, at man kan købe en mærkevare mobil med 6,5 tommers skærm til så lav en pris. Ikke sidste års model, men den nyeste i programmet.

Det store display er dog ikke, hvad Motorola fokuserer mest på med sin nye Moto E7. Det er kameraet, der ser rigtig godt ud til prisen.

Moto E7 kommer med en pæn stor skærm på 6,5 tommer. Formatet er 20:9. (Foto: Motorola)

Når vi ser bort fra Motorolas lidt svulstige reklame-tekster, står vi tilbage med en lysfølsom 48 megapixel billed-sensor på ryggen, der suppleres af en makro-linse på 2 MP.

Moto E7 kan altså tage gode fotos både under dårlige lysforhold og meget tæt på motivet – makro.

Hovedkameraet skal være udstyret med både Quad Pixel og Night Vision teknologi. Tilsammen skal de sikre, at man kan skyde fotos og video selv i nærmest mørke. Det er en disciplin, som selv langt dyrere telefoner kan have problemer med.

Den indbyggede Max Vision skærm nøjes med at vise billeder og grafik i HD+ grafik. Her mærker man  at Moto E7 er en meget billig telefon.

Det ses ikke direkte af mobilens motor. En mellemklasse MediaTek Helio G25 chip med otte kerner, der har beskedne 2 GB RAM og 32 GB lager at brede sig på. Styresystemet er standard Android 10.

(Foto: Motorola)

MediaTek processoren er kendt for at være sparsommelig med strømforbruget. Da skærmen samtidig har beskeden opløsning og relativt få pixels at tænde og slukke, lyder det realistisk, når Motorola siger, at Moto E7 kan køre i 36 timer på en batteri-opladning.

Batteriets størrelse er på 4.000 mAh, og det kan lades op rimelig hurtigt med 10 watt via kabel. Det er lige så kvikt som på de fleste iPhones.

Motorola har placeret en dedikeret Google Assistent knap på telefonen. Det kan være ganske praktisk, når man vil aktivere stemme-styring af mobilen. Den slags kan man altså også nu få på en smartphone, der koster under 1.000 kroner.

Moto E7 kan købes i danske butikker fra den 30. november. Motorola nyheden fås i farverne Aqua Blue, Mineral Grey og Satin Coral. Sidstnævnte er en rødlig tone….

Selfie kameraet i den billige mobil er på 5 megapixel. (Foto: Motorola)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Høre-apparater bliver kloge