Nubia Watch er fremtidens ur

Farvel til det gamle Facebook

(Foto: Facebook)

Det er over et år siden, at Mark Zuckerberg præsenterede de nye farver og det ændrede design på Facebook. Væk var de gamle blå farver – og ind er kommet sorte bjælker.

Alle desktop- og webbrugere af Facebook har fået det nye layout indført fra maj, men de har haft mulighed for at klikke tilbage til den blå version.

Det er det slut med fra september. Det klassiske Facebook forsvinder om senest en måned. Så, hvis I foretrak det, må I hellere vænne sig til de sorte og grå tider.

Det nye layout skyldes – ifølge Facebook – at folks online kommunikation havde ændret sig, siden det gamle blå layout blev indført for mange år siden.

Nu skulle der fokuseres mere på privatliv, og Facebook brugerne skulle føle sig mere sikre på, at deres informationer ikke kunne aflyttes, kopieres osv.

I har vel for længsy vænnet jer til det nye Facebook layout. (Foto: Facebook)

Ud over den sorte bjælke i toppen af skærmen var den største ændring nok en helt ny Groups sektion, hvor det er nemmere at finde og holde kontakt med  de communities, der er relevante for en.

Nu om dage fokuserer Facebook mere på mobile brugere og apps end folk, der kommer på besøg i verdens største sociale medie via en web-browser på deres pc eller Mac.

Det afspejlede sig i rækkefølgen for indførelse af det nye layout. Mobile brugere fik det som de første, mens desktop udgaven var forsinket.

En lille procentdel af Facebooks pc-brugere fik adgang i oktober sidste år og en større gruppe i januar. Fra juli skal de fleste have det nye layout.

Indtil September kan der fortsat ske små design-mæssige ændringer i Facebooks Group, Watch og Gaming sektioner, men så skulle det hele være overstået….

 

 

2 kommentarer

  • Jeg er hamrende LED og ked af det sorte, har jeg mulighed endnu at få det gamle tilbage??

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • leifshows

      Kære Lillian.

      Jeg er bange for, at du kun har kort tid tilbage til at nyde det gamle blå design, som jeg også skriver i artiklen.

      Men jeg kan hjælpe dig til, hvordan du skifter tilbage. Klik ind på denne Facebook underside, som er selvforklarende på dansk:

      https://www.facebook.com/help/645404059595478

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nubia Watch er fremtidens ur