Når AirPods skal bæres med stil

Gaming i den helt store stil

E-sport kræver ordentligt gear. Hele vejen igennem. Ligesom hos atletik-udøverne hos det netop overståede VM i Qatar skal alle ting passe sammen, hvis man vil have en chance for at stå øverst på podiet med en guld-medalje om halsen.

Af samme grund er der vokset en hel industri op af udstyr, som den ivrige computerspiller bør have til rådighed. I hvert fald, når springet er taget fra spil på mobilen eller games på spillekonsollen til seriøse konkurrencer på lynhurtige pc’er.

Så skal man selvfølgelig have special-tunede pc’er, superlette mus, en særlig gamer-stol, behagelige hovedtelefoner, tastaturer med lys og rigtigt lynhurtige skærme at vise action og billeder på.

Dell, som de fleste kender fra kontorets desktops og laptops, har nu præsenteret markedets første store display til gamer-formål. Med 55 tommer er nyheden lige så stor som de fleste hjems fladskærms-tv -bare meget hurtigere.

Dell sælger sine computere og skærme til spiller-folket via sit datterselskab Alienware. Her hører den nye Alienware 55 OLED Gaming Monitor AW5520QF også til.

Med en skærm på 55 tommer kan man ikke kun se sine helte og fjender i spillene i en realistisk størrelse. Man har også rigelig plads til at dele displayet op i to. I det ene kører så selve spillet. I den anden halvdelen vises point stilling og kommentarerne, der flyver mellem spillerne. Det behøver man ikke længere have to separate monitorer til.

(Alle fotos Alienware / Dell)

Dell fremhæver naturligvis alle fordele ved OLED teknologien: Hvert eneste billedpunkt er belyst. En flot visning af den sorte farve. 98,5 pct af farvespektret på skærmen. Hurtig 120 Hz opdatering, 4K  opløsning, lynhurtig reaktion på 0,5 millisekunder og kompatibilitet med AMD’s Radeon FreeSync grafik standard.

Den nye Alienware skærm kommer også med flot udvalg af stik og interfaces.På skærmen vises en særlig gamer-fokuseret kommunikation (OSD) og med en superslank fjernbetjening. Endelig er AlienFX standard: Det er Dells eget svar på Chroma lyset.

Det hele fremtræder i et design, som Dell kalder Legend ID. Prisen ligger på 4.000 US dollars eller 28.345 kroner på det danske marked….

Med en så stor skærm kan man sagtens deles op i to, uden at det går ud over spil-oplevelsen.

Selv fra bagsiden er den nye Alienware skærm ganske elegant..

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når AirPods skal bæres med stil