Gamle taber mest på it-svindel

iPhone 11 salget går bedre end ventet

Det ser ud, som om Apple har gjort det helt rigtige, da man lancerede sine tre nye iPhone 11 telefoner for en uge siden. Priserne blev ikke sat op, som Apple ellers har haft for vane år efter år.

Det kan næppe være spændende og banebrydende features, som har lokket husarerne frem og bestille de nye iPhones i store antal. For hånden på hjertet: Så var der kun reelle nyheder at fortælle om den billigste model.

Den, der tidligere hed iPhone Xr, men nu kaldes iPhone 11. Den har nemlig fået en stærkere processor og to i stedet for ét kamera på ryggen. Uden at blive en krone dyrere.

Ikke desto mindre forlyder det fra insider kredse i USA, at der er bestilt langt flere iPhone 11’ere, end Apple havde regnet med.

Apple skal have budgetteret med at sælge mellem 70 og 75 millioner nye iPhones inden nytår. Nu har Apple bestilt fem millioner ekstra på sine fabrikker i Kina.

Den nye iPhone 11 Pro i Midnight Green skal være bestilt i så mange eksemplarer, at der kan opstå ventetider på to-tre uger for at få en. (Alle fotos: Apple)

Tilsyneladende er de nye grønne farver det store hit hos Apple folket. Den midnats-grønne iPhone 11 Pro skal allerede være udsolgt, mens de lysegrønne og de lilla iPhone 11 modeller er de mest efterspurgte – se indledningsfoto.

Resultatet kan sagtens være, at man ikke kan købe iPhones i alle farver, når de kommer i butikkerne fra den 20. oktober. Nogle kulører er der ventetid på to eller tre uger på.

Hvis disse tal holder – Apple udtaler sig aldrig selv om den slags – vil det være et velkomment vendepunkt for iPhone fabrikanten. I det seneste års tid er Apples mobil-salg nemlig faldet ret markant. Formentlig fordi forbrugerne syntes, at iPhones var blevet for dyre – og deres nuværende mobil sagtens kunne holde et år mere.

Kun Apples billigste iPhone Xr har levet op til forventningerne. Faktisk så godt, at den i første halvår af 2019 var verdens mest solgte smartphone model.

De i artiklen nævnte tal bygger på informationer fra den kendte Apple iagttager Ming-Chi Kup, der har haft adgang til at se data på Apples forudbestillinger.

Interesserede kunne straks efter premieren den 10. september forudbestille en iPhone 11. Telefonerne vil så blive leveret fredag den 20. september….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gamle taber mest på it-svindel