Baby – It’s OK

Lyden af en anden verden

Hvem siger, at trådløse højttalere ved pc’en eller i børneværelset, bare skal være firkantede bokse eller tykke runde tallerkener. Hvis man godt kan lide robotter og science fiction, må de vel godt se se lidt mere futuristiske ud. Som en krabbe eller edderkop med lys i måske.

Zoeao har netop lanceret sådan en musikalsk ”kryb”. GravaStar skal ikke kun se skæg ud. Den skal på grund af sin særlige form uden reflekterende kanter kunne spille rigtig godt – og højt. 20 watt skal man kunne hente ud af den lille højttalere på tre ben via dens integrerede digitale forstærker.

Alt rigeligt for en højttaler til pc’en – og som mange sikkert vil bruge til at levere lydsiden til computerspil, Spotify, YouTube eller e-sport.

GravaStar kan samtidig levere lidt ekstra atmosfære ved hjælp af sine indbyggede LED-lamper, som man kan sætte til at blinke i takt med musikken eller skifte farve efter spændings-graden i sine computerspil.

Zoeao nyheden kan spille 30 timer på en batteri-opladning, hvis man da ikke har den siddende fast i stikkontakten. GravaStar er udstyret med den seneste nye Bluetooth 5.0 teknologi til trådløs overførsel af lyd fra f.eks. smartphones, tablets, laptops eller store spil-pc’er.

Betjeningen sker enten via en app eller på et grønt glødende touch panel i toppen af robot-højttaleren. Den koster 250 USD eller ca. 1.700 kroner….

Volumen styres fra dette touch panel i toppen af GravaStar højttaleren.

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby – It’s OK