60 år med topløs Fiat 500

Nokia X6 skal hedde til 6.1 Plus

Siden Apples iPhone X kom på markedet sidste efterår, er det blevet højeste mode blandt smartphone fabrikanter at forsyne deres nye modeller med såkaldte ”notches”. Indhak i toppen af skærmen, der bruges til at gemme selfie kamera, flash og sensorer til f.eks. ansigts-genkendelse.

Nokia har hidtil holdt sig fra dette modefænomen, men nu gik den åbenbart ikke længere. Den næste mobil fra Finland får indhakket og ligner i øvrigt mange andre mellemklasse telefoner i design og specifikationer.

Nokia har solgt sin X6 model med stor succes på det kinesiske marked siden verdens-premieren i maj. Nu er produktionen kommet så meget op i omdrejninger på Nokias fabrikker i Kina, at også resten af verden skal få glæde af X6.

Det bliver dog sandsynligvis under et andet navn. I Europa skal X6 hedder Nokia 6.1 Plus, fordi det passer bedre ind i navngivningen af de nuværende model program.

Den nye Nokia 6.1 kommer med en Snapdragon 636 processor og en 5,8 tommer stor skærm i aflangt 19:9 format og grafik i Full HD+ kvalitet. Telefonen fås i to udgaver – enten med 4 GB RAM og 32 GB lager eller med 6 og 64 GB.

Nokia 6.1 Plus har et batteri på 3.060 mAh med Quick Charge 3.0 hurtig opladning via et USB Type C stik. Styresystemet er Android 8.1 Oreo, og telefonen har et traditionelt hovedtelefon stik. En detalje med hovedtelefoner, de godt kan lide, vil synes om.

Den nye Nokia mellemklasse mobil ventes til Europa lige efter sommerferien. Prisen er endnu ikke offentliggjort, men telefonen bliver uden tvivl billig at købe. I Kina sælges Nokia X6 alias Nokia 6.1 Plus for kun 200 USD for den mindste variant. Det er ca. 1.300 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

60 år med topløs Fiat 500