Hvor beskidt er din hovedstad?

Mindst ni nye Nokiaer i år

Mens OnePlus nøjes med at udsende én eller to nye mobiltelefoner hvert år – og Apple slår sin egen rekord med tre eller fire til efteråret – har Nokia allerede præsenteret ni modeller i år. Og vi har ikke engang haft Sankt Hans endnu.

Den nyeste Nokia er model 5.1 Plus, der ventes at placere sig i den hårdt omkæmpede mellemklasse. Telefonen har en 5,5 tommers aflang skærm i Full HD+ kvalitet med indhak i toppen. Rammerne bliver ikke voldsomt tynde, men coveret er skåret ud af ét stykke aluminium gennem 33 arbejdsprocesser. Imponerende i den prisklasse.

Nokia 5.1 Pro – se indledningsfoto – kører på en MediaTek Helio P18 processor med beskedne 2 eller 3 GB RAM som standard. Det kan kun lade sig gøre, fordi telefonen bruger Googles ”lite” udgave af Android – One.  Telefonen får dobbelt kamera på ryggen, hvor også en fingeraftryks skanner er placeret.

Det ser desuden ud, som om Nokia leverer den nye mobil med både USB-C konnektor og klassisk hovedtelefonstik på 3,5 mm. Nokia 5.1 fås i farverne sort, kobber og blåt. Prisen er beskedne 189 euro eller ca. 1.450 kroner.

Her er et foto af den nye Nokia 6.1.

Det ser ud, som om Nokia har kæmpet sig op til en position som den fjerdestørste mobil leverandør på det danske marked. Hvis det er korrekt, sker det uden den store markedsføring og omtale.

På årets store mobilmesse i Barcelona i februar præsentede Nokia hele fem nye smartphone modeller. I maj kom yderligere tre – og altså nu model 5.1 Plus, som vi ikke ved, om lander på det danske marked.

Det gør den større Nokia 6.1 sandsynligvis. Den blev vist første gang i februar, og kineserne kunne købe den fra april. Først nu er 6.1 landet i Europa, hvor tyskerne nu kan erhverve en variant med 4 GB RAM og 64 GB lager. Her koster den 302 euro eller ca. 2.300 kroner.

Til den pris leverer Nokia en mobil med otte-kerne Snapdragon 630 processor, 5,5 tommers Full HD skærm, dobbelt kamera, Android 8.1 Oreo og et batteri på 3.000 mAh….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor beskidt er din hovedstad?