Goliath køber David i tele

Adidas fejrer Oktoberfest

Normalt ville jeg sige, at enorme øltelte og nystegte tyske Bratwurst har meget lidt med top-idræt og fitness at gøre. Medmindre man anser 14 dages 14 dages druk for at være en fysisk præstation, der kan sammenlignes med et Marathon løb eller vægtløftning af de store én-liters ølglas.

Men den tyske sportsgigant Adidas gør en undtagelse i år. For første gang lancerer Adidas nemlig en særlig sneaker model, der er opkaldt efter Münchens Oktoberfest. Den holdes fra den 16. september til den 3. oktober ”auf der Wiesn” i Bayerns hovedstad.

Adidas betragter sig mere og mere som modemærke – bare se, hvor mange ikke-sporty mennesker der bære sneakers med de tre striber i gadebilledet. Og mode er der masser af på verdens største byfest. Om Adidas sportssko så passer sammen med korte Lederhosen til mændene og Dirndl med push-up bh til kvinderne skal jeg ikke driste mig til at bedømme her.

De nye Adidas München Oktoberfest sko er blevet specielt design til at overleve mudder, ølsprøjt og det, der er værre, og som kommer ud af munden, når man har fået et par liter fadøl for meget indenbords.

Sportsskoene er således i grå og brune farver. Desuden er de fremstillet af førsteklasses læder, der er blevet lakeret med en særlig DPBR coating. DPBR står for ”Durable Puke and Beer Repellent.”

Syningerne i de nye Adidas sneakers er de samme, der sidder i traditionelle lederhosen. Indvendigt har skoene stof i rød/hvide tern, der skal matche borddugene i ølteltene. Desuden er der indgravet ”Prost” i gyldne bogstaver, mens snørebåndene ser ud, som om de er stænket til med øl og andet godt.

München Oktoberfest er det seneste eksempel på, at Adidas fremstiller sneakers til særlige lejligheder og events. Sportssko, der hurtigt bliver et samler objekt. Tidligere har Adidas bl.a. Crazy Explosive modellen, der skal fejre neonlysene i Las Vegas.

De nye München Oktoberfest sneakers koster den netto sum af 200 euro eller 1.599 kroner via Adidas danske hjemmeside. Med i prisen følger et originalt Oktoberfest ølglas på en liter….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goliath køber David i tele