Snapchat ikke en kommerciel succes

Verdens største 4K tv

Hvis tv-skærme bare ikke kan blive store nok til at se film, tv-serier og sport på – og tegnebogen er tilsvarende dyb – er C Seed 262 det helt rigtige valg.

Verdens formentlig største tv-skærm i 4K kvalitet måler 262 tommer i diagonal eller over 6,5 meter. Man skal altså have god plads til tv-apparatet eller måske bygge en egen tv-stue til C Seed.

Det gigantiske fjernsyn vejer over en ton og rummer den nyeste tv-teknologi med HDR og Black LED til øget kontrast. Lysstyrken er på imponerende 800 nits, så billedet vil kunne ses tydeligt, selv med solen skinnende direkte på.

Når det store tv ikke er i brug, kører en motoriseret jalousi ned over skærmen. Den kan f.eks. være kamoufleret som et klassisk maleri.

C Seed 262 har en indbygget media server, så man kan lagre sine streamede film lokalt i stuen. Samtidig sørger tre digitale forstærkere og seks indbyggede højttalere for en lydkulisse, der passer i klasse med billedet.

Kæmpe-tv’et kan virke ret dominerende i en stues indretning, men det har C Seed taget hensyn til. Når skærmen er slukket, kører en motoriseret jalousi ned over billedet. Enten lakeret i samme farve som bagvæggen eller kamoufleret som et stort maleri eller foto.

C Seed 262 skærmen koster den beskedne sum af 539.000 USD eller ca. 3,6 millioner kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapchat ikke en kommerciel succes