Pc-salget stiger omsider igen

Hyper er et godt navn til ny mobil (opd)

Mens vi venter utålmodigt på den spændende Razr folde-telefon, der er forsinket, poster Motorola den ene nye, mere traditionelle smartphone efter den anden på markedet.

Den hedder Motorola One Hyper og bestyrker det i dag Lenovo-ejede mærkes position som markedets stærkeste i billige mellemklasse smartphones.

Den vigtigste nyhed i Hyper modellen er selfie-kameraet på 32 megapixel. Ligesom i OnePlus? dyrere 7T Pro telefon sidder det i en motor-drevet skuffe i toppen af mobilen.

Ligesom man ser det på OnePlus telefoner, har Motorola anbragt selfie kameraet i en motoriseret skuffe. (Foto: Motorola)

Når der skal tages selfies, popper kameraet op. Ellers sidder det beskyttet inde i telefonen, hvor det heller ikke tager plads i mobilens skærm.

Indendørs sidder også en Snapdragon 675 mellemklasse processor med otte kerner. Den kan sprede sig til 4 GB RAM og 128 GB lager som standard. Er det ikke tilstrækkeligt, kan man via MicroSD kort udvide til 1 TB.

Ud over selfie-kameraet i sin skuffe har Motorola udstyret One Hyper med tre billed-skydere på bagsiden. De er på henholdsvis 64, 16 og 8 megapixel, hvilket er fint til prisklassen. Alle fire kameraer følger naturligvis moden og er styret af kunstig intelligens.

Den 6,5 tomme store skærm bliver ikke forstyrret af indhak (“notches”) eller borede huller til selfie kameraet. (Foto: Motorola)

Skærmen er pænt stor med sine 6,5 tommer. Den er af LCD-typen – ikke OLED – for at holde prisen nede. Den har en opløsning på Full HD+. Også dét er normal nu om dage. Batteriet er på 4.000 mAh og kan lades virkelig hurtigt op med 27 watt. 10 timers drift på kun 10 minutter.

Motorola One Hyper kan købes i danske butikker fra den 3. februar til priser fra 2.699 kroner. Forsalget er indledt hos Telia, 3, Oister, Callme, Elgiganten og Proshop.

Selfie kameras i pop-up skuffe og en hovedskyder på 64 megapixel på ryggen lyder som en rigtig god ting på en mobil til under 3.000 kroner. (Foto: Motorola)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pc-salget stiger omsider igen