Rid på en bølge fra Logitech

Her bliver B&O mere grå og kulsort

Hvis I savner grå og antrazit farver i Bang & Olufsens produkter, kommer der nu en chance via den nye ?Contrast Collection.? Her er B&O gået i samarbejde med det danske design-studie Norm Architects, der har udvalgt otte produkter til projektet.

?Contrast Collection? skal fortolke aktuelle indretnings-trends på en tidsløs måde. Fokus ligger meget på overflader (teksturer), og at man skal føle ting (taktilitet). Derfor har Norm medtaget både det ekspressive, det rå og det bløde, stilhed og lyd samt harmoni og støj i sine modifikationer af populære B&O produkter.

Kollektionen er limiteret og bliver nok derfor hurtigt udsolgt. Den viser Bang & Olufsen ting på en lidt anderledes måde end normalt, selvom det grundlæggende produkt-design er bibeholdt. Ændringer finder man i materialer og kulører.

B&O’s væg-monterede Beosound Stage får et anderledes diskret design. (Foto: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsen er verdens-berømt for at skabe skønhed og elegante former af aluminium. Derfor er dette lette metal en integreret del af alle B&O produkter.

Med ?Contrast Collection? er arbejdet med aluminium gået et par skridt videre. Norm Architects har givet det børstede alu nye visuelle og følbare indtryk.

Siden 2015 har B&O allieret sig med danske Kvadrat om at skabe tekstiler til sine produkter, der ikke kun er pæne at se på, men også giver lyden optimale betingelser for at sprede sig til rummet.

Den lille Beoplay A1 højttaler, efter at Norm Architects har haft fat i den. (Foto: Bang & Olufsen)

Norm Architects har også arbejdet med tekstilerne i B&O?s produkter, men med et par ekstra krav for øje. Tekstilerne skal give en mere taktik fornemmelser og integrere tingene endnu bedre i hjemmet.

De nye tekstiler i ?Contrast Collection? bygger på Nanna Ditzels klassiske Hallingdal 65, som blev udviklet helt tilbage i 1965. Til brug i den nye kollektion har Hallingdal 65 fået en løsere vævning, der lader lyd og toner trænge bedre igennem stoffet.

Norm Architects med base i København er mest kendt for at tegne møbler, huse, bestik, tallerkener osv. Alt i et klart, minimalistisk og meget nordisk design. Arkitekt-firmaet blev stiftet i 2008.

Beosound 2 i Contrast Collection. (Foto: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsens nye ?Contrast Collection? omfatter Beoplay A1 højttaleren til 2.000 kroner, Beoplay H9 hovedtelefoner til 4.000 kroner, Beoplay A9 højttaler til 20.000 kroner, Beosound Stage tv-højttaler til 12.000 kroner, Beosound Shape højttalere til mellem 1.900 og 4.500 kroner, Beosound Edge højttaler til 25.500 kroner, Beosound 1 højttaler til 15.000 kroner og Beosound 2 højttaler til 16.500 kroner?.

(Indledningsfoto til artiklen: Bang & Olufsen)

(Foto: Bang & Olufsen)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rid på en bølge fra Logitech