Samsung folder sig ud i Kina

Briterne elsker ”the reds”

Hver tredje englænder elsker Liverpool F.C. med den karismatiske tyske træner Jürgen Klopp i spidsen (indledningsfoto). Dermed markerer ?the Reds? sig ikke kun i toppen af popularitets-hitlisten, men ligger også aktuelt på andenpladsen i Premier League.

Ifølge analyse bureauet YouGov har 35 pct. af britiske voksne en positiv holdning til Liverpool holdet, mens 30 pct. favoriserer Leicester City.

Sidstnævnte er nok røget endnu højere på sympati skalaen, efter at klubben mistede sin ejer ved et forfærdeligt helikopter styrt lige uden for stadion. Leicesters danske målmand Kasper Schmeichel stod frem offentligt og viste en menneskelig klasse, som de færreste nok havde forventet af professionelle fodboldspillere.

Manchester United glider ind på en tredjeplads på den positive hitliste, men den berømte klub er tilsyneladende mere hadet end elsket. 36 pct. kan ikke lide United ? 28 pct. elsker holdet fra Old Trafford.

Helt omvendt med Liverpool. Den klub bliver hadet af 26 pct, mens 35 pct. placerer ?de røde? som de mest sympatiske.

Mere overraskende er nok at se klubber som Bournemouth eller Newcastle på sympatiernes Top-10. Her trænger de sig ind blandt langt mere kendte og succesrige konkolleger på grønsværen?.

(Infografik: Statista.com)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung folder sig ud i Kina