Nye Surfaces er kun til erhvervs-brugere

Danmark hurtigt ude med Max streaming

(Foto: Max)

Den nye udvidede video-streaming-tjeneste Max åbner den 21. maj i en række europæiske lande, hvor Danmark er blandt de første sammen med Sverige og Norge.

Max er resultatet af en fusion af film og tv-serier fra HBO Max, dokumentarer og underholdning fra Discovery samt reportager og live begivenheder fra Eurosports premium abonnenter.

Årets første helt store begivenhed på Max bliver De Olympiske Lege i Paris. Som den eneste tv-kanal viser Max hvert øjeblik af sports-eventet i den franske hovedstad.

En anden stor begivenhed bliver, når Max har premiere på sæson 2 af fantasy-drama serien ”House of the Dragon” den 17. juni.

Den nye Max streaming tjeneste blev lanceret i maj 2023 samt i Latinamerika og Karibien tidligere i år.

Med det næste store skridt bliver Max tilgængelig i 25 europæiske lande i løbet af sommeren og i 65 markeder verden over.

Ifølge Max selv bliver det første gang, at man finder et komplet udvalg af ikoniske film, kendte tv-programmer, store sports-begivenheder og en række top-tv-kanaler samlet i én streaming-tjeneste.

Max starter op i Europa med mere end det dobbelte af indhold, som i dag findes på HBO Max. Blandt nyhederne er også to danske programmer:

”Jaget Vildt” er tilbage på femte sæson med bl.a. tv-vært Sofie Linde, komiker Heino Hansen samt skuespillerne Johannes Lassen og Andreas Jessen.

Det andet danske udspil er niende sæson af det populære reality-show ”Ex on The Beach.”

Max abonnenter vil få adgang til Warner Bros. topfilm som bl.a. “Barbie”, “Aquaman and the Last Kingdom” samt “Wonka”.

Dertil kommer naturligvis Warner Bros. enorme bagkatalog som f.eks. “Paddington”, “The Matrix”, “The Dark Knight”, “Joker “og “Ringenes Herre”.

Tilsvarende vil fan-favoritter som “90 Day Fiancé”, “Gold Rush” og “Fixer Upper” fra Discovery også være tilgængelige.

HBO Originals bidrager med bla.  “The Last of Us”, “House of the Dragon”, “The White Lotus”, “Euphoria”, “True Detective” og den kommende nye komedie “The Franchise”.

Endelig kommer en ny vifte af Max Originals baseret på populære Warner Bros. titler som “The Penguin”, og “Welcome to Derry”(Stephen King’s IT).

Sportsfans der vælger et Sport abonnement på Max, vil få adgang til omfattende dækning af store internationale begivenheder – herunder tennis Grand Slams, cykelsportens tre Grand Tours inklusive Giro d’Italia, La Vuelta a España, og Tour de France samt Tour de France Femmes og Le Mans.

Til sidst skal nævnes, at også traditionelle – lineære – tv-kanaler vil være tilgængelige på Max. I Danmark er Kanal 5, Kanal 4, 6’eren og Canal 9 samt Eurosport.

Streaming-priserne har Max endnu ikke offentliggjort, men der vil være flere typer abonnementer at vælge inklusive et særligt sports-tillæg.

Desuden vil Max tilbyde et billigt abonnement, hvor man til gengæld må accepterere reklamer på skærmen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Surfaces er kun til erhvervs-brugere