Nordisk fiberkabel i superklassen placeret

Samme app til 650.000 elbil ladepunkter

(Foto: Norlys)

Mindst syv forskellige apps og tre forskelliga ladebrikker skal elbilister have på sig, hvis de vil være sikre på, at de kan lade bilens batteri op, når de kører længere ture i Danmark og Europa.

Norlys gør nu livet lettere for disse bilister. Den jyske energi-gigant har nemlig udviklet en ny app, der giver adgang til over 650.000 offentlige ladepunkter i det meste af Europa.

Den nye Norlys app er åben og kan bruges af alle elbil-ejere, uanset hvilken lade-operatør de ellers måtte benytte.

I app’en kan man betale med betalingskort, MobilePay samt Apple eller Google Pay. Norlys kan også vælge at få ladningerne i Danmark trukket direkte på deres næste elregning.

Det er Norlys’ samarbejde med elbil-platformen Monta, som via roaming gør det muligt at lade på 11 forskellige operatørers ladestandere fra bare én app.

Ud over at tilbyde opladning på ladepunkter i det meste af Europa giver app’en adgang for Norlys’ ladekunder at benytte såkaldt ”smart charging”.

Det betyder, at opladningen automatisk kan foregå, når strømmen er grønnest og/eller billigst.

Uanset hvad, bør man dog altid holde øje med, hvad man skal betale for opladningen. Både i Danmark og i udlandet er der nemlig store udsving i produktionen af strøm og dermed også i elprisen….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nordisk fiberkabel i superklassen placeret