MitID bliver lettere fra i dag

Kunstig intelligens giver bedre lyd hos Samsung

(Illustration: Samsung)

Da Samsung for nylig lancerede sin nye Galaxy S24 familie af smartphones, var den mest opsigtsvækkende nyhed den indbyggede kunstige intelligens (AI).

Via den Google-baserede Samsung AI kunne især topmodellen Galaxy S24 Ultra demonstrere, hvor man med AI kunne søge meget nemmere på internet med sin telefon.

Desuden kan S24 mobilerne bygge bro mellem nationerne ved at oversætte f.eks. indtalte ord i et sprog til et andet, der vises som tekst på skærmen.

Med sine seneste opdateringer har Samsung nu ført sine Galaxy Buds øretelefoner ind i det nye og intelligente univers.

Via en stribe håndfri, AI-forstærkede features bliver Galaxy Buds pludselig til center i Samsungs øko-system af forbundne gadges og apparater.

Det sker, når man parrer de ny-opdaterede øretelefoner med Galaxy S24 telefoner, Galaxy Book4 laptops eller de seneste nye Samsung tv-modeller.

En af de mest spændende nye features ser ud til at være, når man benytter Galaxy Buds som en integreret del af en samtale på flere sprog.

Så kan Galaxy S24 brugerne nemlig benytte deres telefon som ”live” oversætter sammen med øretelefonerne:

(Foto: Samsung)

Når man lytter til en anden person via sine øretelefoner, vil man samtidig høre den fremmedes ord oversat til sit eget sprog.

På samme tid hører den udenlandske samtale-partner brugerens ord oversat til sit sprog via S24 telefonens højttaler.

Galaxy Buds brugeren kan sågar skifte de oversatte sprog undervejs ved blot at give sine øretelefoner et blidt tryk

Samsung fortæller, at man med denne metode kan slippe for at skubbe en telefon frem og tilbage, når to personer med forskellige sprog prøver at kommunikere verbalt med hinanden.

Selvom langt fra alle relevante sprog er omfattet af ”Live Translate” fra starten – bl.a. ikke dansk – kan funktionen uden tvivl være nyttig for mange, når de er på rejse i udlandet.

Brugere af Galaxy Buds2 og Buds2 Pro vil fremover også kunne lytte til 360 Audio surround lyd, når de parrer øretelefonerne med en række forskellige Samsung tv i Neo QLED. QLED og OLED familierne.

Gør man det, kan øretelefonerne følge sin brugers hovedbevægelser, så han eller hun hele tiden vil få en optimal lydoplevelse, der er tilpasset billederne på skærme.

Desuden vil alle de seneste Galaxy øretelefoner kunne bruge Samsungs Auto Switch feature, der automatisk skifter mellem lydsignalerne fra selskabets telefoner, tablets, laptops og tv.

Endelig meddeler Samsung, at man udvider sin Auracast support til sine tablets og Galaxy S24 smartphones:

Auracast er en Bluetooth teknologi, der tillader brugere at udbrede lyd fra deres telefoner og tv til et ubegrænset antal trådløse øretelefoner, højttalere og hovedtelefoner i nærheden. Tidligere var Auracast kun tilgængelig på Samsungs Smart TV apparater….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MitID bliver lettere fra i dag