Her er de 15 mest købte mobiler nogensinde

Når bærbare højttalere bliver rigtig mode

(Foto: Louis Vuitton)

Bærbare Bluetooth højttalere har efterhånden været trendy gennem adskillige år.

Det er jo også praktisk, når man kan tage sin lyd med rundt overalt og forstærke den streamede musik, som bliver leveret fra sin smartphone.

Mange kendte fabrikanter har da også handy højttalere på programmet. JBL, Bang & Olufsen, Philips, Sony, Huawei, Lenovo og Porsche – for blot at nævne nogle få.

(Foto: Louis Vuitton)

 

Der mangler dog lissom et rigtigt modemærke i flokken. Et, der får den bærbare højttaler til at passe 100 procent sammen med brandets øvrige stil og design-sprog.

Det sker omsider nu, hvor Louis Vuitton har løftet sløret for sin nye LV Nanogram Speaker. Den skal ifølge fabrikanten selv tage “skønhed og lyd til ukendte destinationer”.

Desværre bliver den ufo-formede højttalere blive næsten lige så dyr som Louis Vuittons tasker, halstørklæder, punge og andre accessoires.

(Foto: Louis Vuitton)

Regn med at betale mellem 2.200 og 2.500 dollars for den handy lydgiver.  Det er fra 15.500 til 17.500 kroner.

Dermed ingen tvivl om, at LV Nanogram er markedets suverænt dyreste højttaler i sin klasse. Selv B&O’s Beosound A1 til 2.400 kroner virker billig i den sammenligning-

LV Nanogram måler 13,5 cm i diameter, men vejer ret tunge 520 gram. Højttaleren er fremstillet I solidt aluminium og er vandtæt efter IP67 specifikationerne. Den kan derfor tåle at blive taget med undervejs. Også i stærkt regnvejr.

(Foto: Louis Vuitton)

Man anbringer sin Nanogram i en taske eller hængende i en læderstrop fra tøjet. En så dyr højttaler skal jo ikke gemmes af vejen, men vises frem.

Indendørs sidder en enkelt fuldtone-enhed på 2,3 tommer, der kan spille 84 dB højt og kunne gengive toner fra 170 Hz til 20 kHz.

Louis Vuitton er i det mindste ærlig, for mange billigere højttalere i lignende design hævder, at de kan spille meget mere bas. Hvilket sjældent er tilfældet.

(Foto: Louis Vuitton)

Indenbords finder man også et batteri, der skal kunne holde Nanogram spillende i op til 17 timer. Med højttaleren følger en USB-C ladeblok, som kan fylde batteriet op fra 0 til 100 procent på under to timer.

Folk vil uden tvivl købe Nanogram, fordi den kommer fra Louis Vuitton og matcher ens kluns og øvrige udstyr fra samme kendte modemærke.

Mange kunne sikkert også forelske sig i Nanogram på grund af dens flotte udseende. Især ”Damoflage” versionen er cool med sit army-look og sandblæste grill i aluminium.

Og apropos cool: Nanogram har et indbygget lysshow med 12 LED-lamper, der blinker i takt med den musik, man aktuelt spiller på den.

Louis Vuitton vil sælge LV Nanogram i tre udgaver i henholdsvis rosa gylden, sølv og camouflage design.

De to førstnævnte skal koste 2.200 dollars stykket, mens man må bløde 2.500 dollars for Damoflage versionen….

(Foto: Louis Vuitton)

(Foto: Louis Vuitton)

 

(Foto: Louis Vuitton)

(Foto: Louis Vuitton)

(Foto: Louis Vuitton)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er de 15 mest købte mobiler nogensinde