Kunstnere laver tilbehør til Galaxy S24

OnePlus satser meget stærkere på buds

(Foto: OnePlus)

Da OnePlus havde europæisk præsentation af sine to OnePlus 12 og 12R telefoner for et par dage siden, var der faktisk også en tredje nyhed, som let blev overset.

Det er de nye OnePlus Buds 3 øretelefoner.

De indeholder en stribe nye features i forhold til de bestemt ikke uefne Buds 2, men nyhederne giver altså OnePlus øretelefonerne endnu større værdi for pengene.

Et af de store fremskridt er, at OnePlus Bud 3 har fået dobbelte højttaler-enheder – drivere – i hver side.

Det er vist første gang i prisklassen under 1.000 kroner, at vi har set sådan en teknologisk finurlighed.

(Foto: OnePlus)

I praksis betyder det, at hver øreprop indeholder en to-vejs højttaler. Diskant og bas sidder placeret koaksialt bag hinanden.

Ifølge OnePlus skal de nye Buds 3 øretelefoner kunne gengive frekvenser fra 15ii Hz til 40 kHz. Det er meget mere, end det menneskelige øre kan opfatte, men alligevel imponerende.

OnePlus hævder, at Buds 3 kan gengive selv de mindste detaljer i diskanten meget præcist. Lyden skal være luftig og let, så øretelefonerne også lyder godt med akustisk og klassisk musik.

For dem er Buds 3’s evne til at kunne kraftig bas vel knap så vigtig, medmindre da at man lytter til Camille Saint-Saënts orgel-symfoni.

Rock- og techno-folket bliver til gengæld forkælet med OnePlus’ egne BassWave kredsløb, der skal kunne spille både dybt og højt uden at buldre for meget.

(Foto: OnePlus)

OnePlus er godt klar over, at dobbelte drivere ikke gør alt. For at sikre, at lydsignalet også kommer velbeholdent frem trådløst, indeholder Buds 3 det nye Bluetooth LHDC 5.0 codec.

De bogstaver siger måske ikke så meget, men de betyder, at øretelefonerne er godkendte efter specifikationerne for ”Hi-Res” Hi-Fi lydgengivelse i topklassen.

Forklaret i andre tal kan de nye OnePlus øretelefoner afspille lyd i professionel studie-kvalitet med en bit-rate på 96 kHz og 24 bit dybde.

Langt fra alle smartphones kan levere lydsignaler i LHDC kvalitet. Ejheller tablets eller laptops. Men (helt tilfældigvis) kan OnePlus’ to nye 12 og 12R mobiler.

Buds 3 kommer uden den ofte dyre aktive støjreduktion (ANR). I stedet er der en ”transparency mode”, så man kan høre omgivende lyd, støj og stemmer gennem musikken.

Andre vil mene, at OnePlus’ egen Audio ID 2.0 feature er lige så vigtig som ANC:

Den indeholder nemlig ørekanal kompensation, lækage kompensation og personlig lyd-indstilling. Med andre ord kan man fin-indstillle drivernes audio output.

Endelig er der selvfølgelig batterierne, hvor OnePlus igen sætter en ny målestok for konkurrenterne på markedet:

Buds 3 kan således spille i 44 timer, hvis man husker at lægge øretelefonerne i den medfølgende bæreæske, når propperne ikke sidder i øret. Det er næsten dobbelt så længe som normal.

Og apropos spilletid: Skulle det være lykkedes at tømme batterierne, kan de på ti minutter lades op til at spille syv timer videre!

Sådan en ophobning af flotte specifikationer betyder normalt, at et sæt øretelefoner koster flere tusinde kroner. Ingenlunde har OnePlus.

Her kan man nøjes med at betale 799 kroner. Buds 3 kommer i butikkerne den 6. februar….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunstnere laver tilbehør til Galaxy S24