Opdatér dine Apple ting med det samme

Luksus øretelefoner til en lav pris

(Foto: OnePlus)

Tilbage i foråret lancerede OnePlus sine ambitiøse Buds Pro 2 øretelefoner sammen med sin nye OnePlus 11 flagskibs-telefon.

Anden generation af de trådløse Buds Pro øretelefoner kom med interessante nye tiltag som f.eks. Spatial Audio, drivere fra danske Dynaudio og avanceret aktiv støjreduktion (ANC).

Senere har OnePlus så præsenteret en ”slim line” udgave under betegnelsen Buds Pro 2R, der kun kom til salg i asiatiske lande som Kina eller Indien.

De kommer nu omsider til Europa og Danmark, hvor Buds Pro 2 øretelefonerne skal koste fra 1.199 kroner.

De vigtigste forskelle på de nye 2R øretelefoner og den dyrere model er, at R-versionen mangler trådløs opladning og den såkaldte ”head tracking.”

(Foto: OnePlus)

Sidstnævnte minder om den feature, som Apple også har i sine dyre Airpods:

Den tilpasser automatisk lyden optimalt til, hvordan brugeren vender og drejer hovedet. Ikke noget med, at lyden forsvinder, når man kigger til siden.

Head Tracking effekten fungerer bedst, hvis man har en app, der støtter den. Det gør bl.a. de nyeste udgaver af apps til YouTube eller Disjney+.

Derudover er de tekniske specifikationer stort set identiske. Det betyder også, at OnePlus Buds Pro 2R fremtræder i et tofarvet design med blank nedre halvdel og mat øvre.

Øretelefonerne er udstyret med dobbelte drivere – højttalere – i hver side. De måler henholdsvis 11 og 6 millimeter og er udviklet af de kendte danske Hi-Fi specialister fra Dynaudio.

 

Den danske højttaler-specialist Dynaudio har været med til at forbedre lyden i de nye øretelefoner. (Foto: OnePlus)

Den aktive støjreduktion (ANC) kan dæmpe uønskede toner og larm med op til 48 dB. Dertil kommer naturligvis en “transparency mode”, der tillader alle lyde udefra inklusive stemmer at trænge ind i øret.

Via Bluetooth 5.2 kan Buds Pro 2R kobles til to signalkilder på samme tid. Øretelefonerne støtter LHDC 5.0 audio for høj lydkvalitet.

OnePlus har samtidig sørget for gøre øretelefonerne hurtige, så de fungerer godt med moderne computerspil. Signal-forsinkelsen er således nede på beskedne 54 milli-sekunder.

Buds Pro 2R skal kunne spille i op til 39 timer, hvis man husker at lægge dem i den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug.

Selve øretelefonerne kører dog kun i seks timer på en batteri-opladning med ANC støjreduktionen tændt eller ni timer uden.

Som nævnt koster de nye Buds Pro 2R 1.199 kroner, men kan købes med 150 kroners rabat, hvis de forudbestilles senest i dag….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatér dine Apple ting med det samme