Xiaomi går i vandet

Her er Oneplus’ nye Buds Pro 2

(Foto: OnePlus Kina)

Mens danskerne må vente indtil den 7. februar, før de kan komme tæt på OnePlus’ nye ”11” smartphone, får kineserne nyheden at se allerede den 4. januar.

Det gælder også de nye OnePlus Buds Pro 2 øretelefoner, som har verdens-premiere sammen med den spændende topklasse telefon.

Pro 2 øretelefonerne får en række forbedringer, der skal være med til at sikre en position blandt markedets allerbedste.

Den danske højttaler specialist Dynaudio har hjulpet med at optimere lydkvaliteten i de nye OnePlus øretelefoner. (Foto: OnePlus Kina)

 

OnePlus Buds Pro 2 kommer således med ægte High Resolution Hi-Fi lyd og en meget effektiv og aktiv støjreduktion (ANC).

Hvor støjreduktionen i de nuværende Buds Pro ligger på 40 dB, er den øget til 48 dB i den nye model.

I praksis vil det betyde, at 99,6 procent af al støj kan fjernes, så lytteren kan koncentrere sig fuldt ud om musikken, der sendes ind i hans eller hendes ører.

Dertil kommer, at den danske højttaler-specialist Dynaudio har hjulpet med optimeringen af de nye OnePlus øretelefoner. Tidligere har Dynaudio assisteret OnePlus’ søstermærke OPPO.

De nye OnePlus Buds Pro 2 øretelefoner kommer bl.a. i en grøn kulør. (Foto: OnePlus / Kina)

Ifølge de første informationer, der er lækket i kinesiske sociale medier, vil OnePlus Buds Pro 2 tilbyde et frekvens-område fra 10 til 40.000 Hz. Meget mere end det menneskelige øre kan opfatte, men så kan familiens vovse jo lytte med.

De første officielle billeder af Buds Pro 2, som OnePlus har offentliggjort i Kina, viser, at øretelefonerne vil kunne fås i en ny grøn farve.

De nuværende OnePlus Buds Pro øretelefoner koster 1.049 kroner i danske butikker. Mon ikke de nye Pro 2 bliver en smule dyrere, når vi ser dem i februar….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xiaomi går i vandet