Husk også at læse min rejseblog Trends & Travel

Stor og sjov lyd fra Sony

(Foto: Sony)

Der er stort salg i bærbare højttalere, som spiller via Bluetooth og kan fungere som festens centrum med både høje lydtryk, indbygget lysshow og muligheden for at synge med via mikrofon.

Sony har gjort sig til lidt af en specialist på dette område. Den position bliver styrket yderligere med den nye Sony SRS-XV500, der lægger sig oppe i den lidt højere end i pris og ydelse.

Sony nyheden rummer således hele to X-Balanced bas-enheder til at lægge den lydmæssige bund. De assisteres så af to separate diskant-enheder i hver boks.

Asiaterne elsker karaoke, og derfor har Sony indbygget stik to mikrofoner i SRS-XV500. Syng med feberen kendes også fra mange danske parties og sammenkomster. Samtidig kan højttaleren jo også bruges til at holde tale igennem, som alle i lokalet kan høre.

Så meget power kræver et solidt batteri, så lyden ikke løber tør midt i festen:

Ifølge Sony kan den nye højttalere spille i op til 25 timer på en opladning. Hurtig optankning på 10 minutter giver 2,5 timers ekstra musik.

Den nye party højttaler kan godt tåle at spille lidt i regnvejr. (Foto: Sony)

Meget praktisk kommer SRS-XV500 med integrerede bærehånd, ligesom de kan tåle lidt regnvejr via sin IPX4-klassificering. Tage den med ud i vandet, skal man dog ikke.

Endelig kommer den nye Sony højttaler med indbygget lys, der styres fra Fiestable app’en på en mobiltelefon. Her kan man også eksperimentere med lyd-effekter som f.eks. ekko.

Desuden kan Fiestable app’en fungere som en slags virtuel DJ-pult med spillelister, mix mellem musik og voice-over osv.

Sonys nye SRS-XV500 højttaler dukker op i danske butikker i løbet af foråret til priser omkring 3.500 kroner pr. styk….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk også at læse min rejseblog Trends & Travel