Her er den første smartphone i sort/hvid

Elgiganten får 146 elbil ladepladser

(Foto: Getty Images / Unsplash+)

Når man er Danmarks største kæde af elektronik-varehuse, må det være nærliggende at gøre noget ekstra for de kunder, der kommer kørende i elbil.

Elgiganten er (endnu) ikke begyndt at sælge eller lease elbiler ud selv, ligesom flere andre lignende kæder gør i udlandet.

Så i denne omgang nøjes Elgiganten med at etablere lyn- og hurtiglade-punkter på sine p-pladser til kunder landet over.

Dem kommer der 146 af fordelt på 73 ladestationer ved 30 Elgiganten adresser. Den første åbner i begyndelsen af 2024 hos Elgiganten i Grenå.

(Foto: Elgiganten)

Varehus-kæden er gået i samarbejde med energi-selskabet OK, der skal opstille de mange elbil-ladere landet over. De vil have effekter på henholdsvis 240 og 90 kW.

Elgigantens adm. direktør Peder Stedal fortæller, at flere ladestandere er på vej. I takt med åbning af nye varehuse vil service til elbilister helt naturligt blive tænkt ind i planerne.

Projektet med at etablere ladestandere ved 30 af kædens 46 varehuse vil strække sig til udgangen af 2025.

Til den tid vil OK’s netværk af ladere omfatte over 4.000 ladepunkter i Danmark – fordelt på lyn, hurtig- og normal-ladere….

Her er landkortet over de 30 Elgiganten varehuse, der får 146 lyn- og hurtig-ladere i de næste par år. (Illustration: Elgiganten)

 

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er den første smartphone i sort/hvid