Danmark har slet ikke hurtigt internet

Pixel 8 har verdens bedste skærm

(Foto: Leifshows)

Det er tydeligvis ikke kun os på Leifshows.dk, som er begejstrede for Googles nye Pixel 8 og Pixel 8 Pro telefoner.  Også udenlandske anmeldelser giver de to telefoner fine anmeldelser.

Den bedste af dem af dem alle kommer nu fra det store franske test-laboratorium DxOMark, som mange benytter som reference. Ikke mindst, når det gælder kamera-vurdering.

DxOMark erklærer ganske enkelt, at Pixel 8 Pro har verdens bedste skærm på en smartphone. Lillebror Pixel 8 kommer lige efter på andenpladsen.

Med hensyn til display-kvalitet distancerer de to Google nyheder både Samsungs Galaxy Z Fold 5 klaptelefon og Apples nye iPhone 15 Pro Max.

Actua og Super Actua skærmene på på Pixel 8 og Pixel 8 Pro scorer begge 146 point hos DxOMarks skrappe testere. Samsung’en opnår 152 og Apples iPhone topmodel 149 point.

(Skema_ DxOMark)

Undervejs har DxOMark bl.a. afprøvet displayenes læsbarhed under svære lysforhold.  Også skærmenes evne til at vise naturlige farver, kontrast og lysstyrke.

Den næste test drejer sig om video, hvor skærmene skal afspille levende billeder i både standard kvalitet (SDR) og med stort dynamisk indhold (HDR).

Endelig afprøves skærmenes refleksioner, nøjagtighed, reaktionstid og mængden af forstyrrelser. I alle tilfælde henter Googles Actua displays topkarakterer.

DxOMark testerne har også vurderet de to Google telefoner på kamera-kvalitet, Her lander Pixel 8 Pro på en fjerdeplads med både iPhone 15 Pro Max og iPhone 15 Pro foran sig:

  1. Huawei P60 Pro – 156 point
  2. Apple iPhone 15 Pro Max – 154 point
  3. Apple iPhone 15 Pro – 154 point
  4. Google Pixel 8 Pro – 153 point
  5. Oppo Find X6 Pro – 153 point

Til sidst skal lige nævnes, at Google Pixel 8 Pro indtager en andenplads i lydkvalitet med 142 point. Kun iPhone 15 Pro Max er en smule bedre med 143….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark har slet ikke hurtigt internet