Galaxy S24 kan oversætte, mens du taler

Kameraet i Pixel 8 bedre end i iPhone 15

(Foto: Google)

Bare fordi telefonen er meget dyrere, behøver dens kameraer ikke at være bedre end dem på mobiler til lavere pris.

Sådan et eksempel kan man i øjeblikket studere hos de franske foto-testere fra DxOMark, der af mange betragtes som markedets reference.

De franske fotografer har nu haft fat i Googles nye Pixel 8 telefon, der klarer sig meget flot i DxOMarks skrappe billed-tests.

Pixel 8 er f.eks. bedre til at skyde fotos end sin direkte rival – den ligeledes helt nye iPhone 15. Mere overraskende også meget bedre end Samsungs nuværende – og noget dyrere Galaxy S23 Ultra.

Google Pixel 8 henter 148 point i kamera-testen, hvilket er den højeste score for en telefon til kun x.xxxx kroner.

Det giver en niendeplads på DxOMarks hitliste, hvor alle modeller foran Pixel 8 er betydeligt dyrere. Det gælder også Google-telefonens storebror Pixel 8 Pro i fjerde position og iPhone 15 Pro og Pro Max på en delt tredjeplads.

Samme billede taget af Google Pixel 8 til venstre og Pixel 8 Pro til højre. Den billigere mobil har større kontrast og intensitet. (Foto: DxOMark)

Apples iPhone 15 mobil lander på en 14. plads med 145 point, mens Samsungs topmodel gemmer sig helt nede på en 20. plads med 140 point.

Pixel 8’s placering er desto mere overraskende, fordi telefonen kun har to kameraer på ryggen – ikke mindst tre som sine dyrere konkurrenter.

Google-telefonen har kun et standard hoved-objektiv på 50 megapixel og en ultra vidvinkel på 12 MP. Ikke nogen tele. Dens opgaver må hoved-linsen klare.

Det gør den åbenbart så godt, at den sågar slår Googles dyrere Pixel 8 Pro i kvalitet, når det gælder portræt-fotografering.

Desuden fremhæver de professionelle fotografer, at Pixel 8 har en lynhurtig autofokus og en meget præcis hvid-balance. Bedre end telefoner, som koster meget mere.

Her til sidst den aktuelle DxOMark Top-10 over verdens bedste kamera-mobiler:

  1. Huawei P60 Pro – 156 point
  2. Apple iPhone 15 Pro Max – 154
  3. Apple iPhone 15 Pro – 154
  4. Google Pixel 8 Pro – 153
  5. Oppo Find X6 Pro – 153
  6. Honor Magic5 Pro – 152
  7. Oppo Find X6 – 150
  8. Huawei Mate 50 Pro – 149
  9. Google Pixel 8 – 148
  10. Google Pixel 7 Pro – 147 point

DxOMarks tests omfatter skydning af mindst 1.500 fotos under forskellige lysforhold samt snesevis af video-klip på tilsammen over to timer. Den komplette test af Google Pixel 8’s kamera kan nærlæses her….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galaxy S24 kan oversætte, mens du taler