Googles nye topmobiler kommer i næste uge

Brother udvider til hjem og kontor

(Foto: Brother)

Det er bestemt ikke hver dag, at man hører om nye printere.

Lidt mærkeligt, for de færreste kan undvære udskrifter på papir, fotokopier eller skanninger, selvom vi har hørt om det papirløse kontor i årtier.

Desto mere interessant er det, at Brother nu lancerer to nye serier af LED-farveprintere, der henholdsvis henvender sig til hjemme-kontoret og til mindre virksomheder.

Brothers nye LED-printere til hjemmebrug er små og hurtige. (Foto: Brother)

For alle de nye modeller gælder, at Brother forsøger at holde drifts-omkostningerne nede, uden at det går ud over print-kvalitet og hastighed.

De nye Brothers kommer således med store tonere, store papirskuffer og en separat tromle. De er med til at skabe lange intervaller mellem, at der skal holdes nyt og dyrt blæk på.

Alle printerne fungerer trådløst via 5 GHz Wi-Fi eller kan forbindes med kabler til USB og Gigabit Ethernet. Desuden kan man udskrive direkte fra et USB-stick uden brug af pc.

Her er en af de store modeller til kontorbrug fra Brothers nye LED-printer familie. (Foto: Brother)

Brothers nye L-3000 hjemme-familie omfatter tre modeller, hvor den ene er en ren farve-printer, den anden har print, skan og kopi, mens topmodellen kan både printere, skanne, kopiere og faxe.

Mod mere professionelle opgaver på mindre kontorer sigter Brothers nye L-8000 serie, der består af to farveprintere og to alt-i-en maskiner med fax.

De nye LED-printere udskriver op til 25 procent hurtigere end forgængerne. Desuden er de meget lydsvage og kan købes med ekstra papirskuffer og større tonere.

Printerne rummer også en tre-trins sikkerheds-procedure og er kompatible med Brother Solutions. Det betyder bl.a, at de kan integreres med tredjeparts-løsninger fra f.eks. Kofax og YSoft.

De to nye LED-printer familier står ude hos Brothers forhandlere landet over….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Googles nye topmobiler kommer i næste uge