Mobiltelefoner går RAM-amok

Har I plads til et 98 tommers tv i stuen?

(Foto: Samsung)

(Opdateret) Det er ikke kun mobiltelefonernes displays, der bliver større og større. I de senere år er danskernes tv også vokset i format.

Hvis man har rigtig god plads på væggen og et velspækket kreditkort, har Samsung nu det helt rigtige. Nemlig sit imponerende Samsung QLED Q80 TV på hele 98 tommer og 4K billedkvalitet. Det har officiel Europa-premiere i dag.

Det nye Samsung fjernsyn styres naturligvis af kunstig intelligens (AI). Den sidder gemt i en særlig Neural Quantum processor, der både kan opskalere tv-billeder i lidt dårligere kvalitet og vise sit indhold i HDR+.

QLED skærmen er certificeret af farve-specialisten Pantone. Det sikrer, at man ser de originale kulører – ikke nogen, der er tilpasset så godt som muligt.

Den nye tv har samtidig en EyeComfort Mode, der automatisk indstiller lysstyrke, kontrast og farvetoner efter tidspunktet på dagen. Tv’et ved f.eks også, hvornår solen går ned og står op.

(Foto: Samsung)

I praksis vil EyeComfort Mode justere niveauet af blåt lys om aftenen, så tv-billederne bliver mere varmere og mindre stressende for øjnene.

Det store tv kommer med integreret soundbar, der leverer 360 graders surround lyd. Der er Dolby Atmos og Samsungs særlige ”Object Tracking Sound”, der fremhæver lyden og stemmen fra hovedpersonen på skærmen.

Alle Samsungs 2023 TV-modeller leveres med en Smart Hub, funktioner til cloud gaming og fuld kompatibilitet med vigtige spilteknologier som FreeSync Premium Pro.

Endelig kan det nye super-tv arbejde sammen med Philips Hue Sync, så lamper og anden belysning i lokalet tilpasser sig automatisk til fjernsynet og omvendt.

Det nye 98 tommers tv kan forudbestilles hos Samsung Danmark fra i dag den 24. juli til en priis af 59.990 kroner,,,,

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobiltelefoner går RAM-amok