Live musik boomer atter

Lille kamera kan deles i to

(Foto: Insta360)

(Opdateret) Action-kameraer som f.eks. GoPro er ikke særligt store.

Det ville jo også stride mod deres formål – nemlig at have et kamera, man kan tage med overalt – og som kan tage både fotos og video.

Alligevel slår det nye Insta360 GO 3 alle rekorder, når det gælder størrelse. I hvert fald, når man taler om kameraet alene. Det fylder ikke mere end en velvoksen tommeltot.

De to dele af kameraet kan skilles ad og fungere trådløst med hinanden. (Foto: Insta360)

Selve kameradelen vejer 35 gram og kan nemt monteres på f.eks. tøjet, på en hjelm eller en cykel. Den kan køre mellem 30 og 45 minutter på en batteri-opladning og 170 minutter, når de to halvdele er koblet sammen.

Den anden halvdel af Insta-nyheden er separat ”action pod” med en touch-skærm i farver på 2,2 tommer.  Den kan klikkes på selve kameraet og fungere som elektronisk søger, eller man kan bruge den trådløst og på den måde have det to dele separat.

Ideen er oplagt og helt fin, når man f.eks. har kameraet monteret på en flyvende drone, et surfbræt eller en modelbåd i vandet.

GO 3 kameraet er virkelig lille og let. Alligevel kan det optage video i rigtig god kvalitet. (Foto: Insta360)

Kameraet er i sig selv vandtæt ned til fem meters dybde, så det er ikke noget problem. Til gengæld bryder action pod’en med skærm sig ikke så meget om at blive våd.

Den er kun vandtæt efter IPX4, hvilket så nogenlunde kan oversættes med almindeligt dansk regnvejr.

Men tilbage til selve det bette kamera. Det kan nu optage video i 2,7K kvalitet. Det vil sige bedre end Full HD, da billederne kan indeholde op til 2.720 gange 1.530 punkter.

(Foto: Insta360)

Også lydkvaliteten er forbedret i forhold til forgængeren fra sidste år. Nu er der to mikrofoner, som formentlig kan lukke den svaghed, som Insta360 Go 2 led under.

GO 3 har slow motion og hyperlapse alias ”Timeshift”, men også tre nye video-modes. Det er pre-recording, loop recording og time capture.

Sidstnævnte er f.eks. praktisk, når man vil have fotos eller videoer af begivenheder, hvor brugeren ikke selv er til stede. Det kan f.eks. være optagelser af en solopgang, mens man selv ligger og snuer.

Man kan få et plastik-kødben med kameraet i den ene ende, der optager verden, som Fido selv ser den. (Foto: Insta360)

Præcist som sin forgænger fås Go 3 med en stribe tilbehør, der hjælper med at montere kameraet forskellige steder. De omfatter både klips, magnet, en stander eller en ¼ bøsning.

Hvor Insta360 GO 2 kun kunne fås med én størrelse hukommelse, har den nye hele tre. Alt efter pengepung kan man vælge at købe Go3 med 32, 64 eller 128 GB.

Man kan sågar få en holder til placering af kameraet på en logrende hundehale.

Tilsvarende kan man få et kødben-lignende tilbehør, så kameraet ser næsten det samme som vovsen, når det bæres rundt i munden.

Insta360 GO 3 er landet i danske butikker, hvor det koster mellem 3.500 og 4.500 kroner – afhængig af lager-mængden ombord.

Med i købet får man Action Pod skærm-enheder, Magnet Pendant, Easy Clip, Pivot Stand og Lens Guard….

(Foto: Insta360)

(Foto: Insta360)

(Foto: Insta360)

(Foto: Insta360)

(Foto: Insta360)

(Foto: Insta360)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Live musik boomer atter