Nu skal du kunne skifte mobilens batteri

Brug Zoom på dit Sony tv

(Foto: Sony)

Mens Corona pandemien stod på, blev det meget udbredt at bruge pc-skærme, tablets og mobiltelefoner til video-chat og video-møder.

Zoom, Microsoft Teams, Google Meet og Apple FaceTime var de mest populære apps til formålet – med Zoom som den formentlig mest udbredte.

Nu, hvor de fleste folk er vendt tilbage til deres kontorer, er der ikke helt så meget brug for video-møder. Derfor gælder det for software-husene at finde nye tiltag for ikke at miste omsætningen helt.

Hos Zoom er den store nyhed, at man fremover kan bruge stuens store tv-apparat til video-chat og -møder. Tilsvarende er Apple også på vej med Facetime til Apple TV.

Sonys Bravia tv bliver den første hardware, der kan arbejde med den nye Zoom for TV app. Den kan inden længe downloades fra Google Play online-butik.

Bravia tv-apparater har indbygget webcam. Derfor bliver det nødvendigt at købe et ekstra Bravia Cam for at få systemet til at køre.

Så kan man til gengæld flyde ude på sofaneseren hjemme i stuen, når man video-chatter med familie og venner eller deltager i et mere formelt videomøde på sin arbejdsplads.

Sonys Bravia Cam kan automatisk justere lyd og billed på Zoom app’en på Sony tv, alt efter hvor brugeren er placeret i dagligstuen. (Illustration: Sony)

Bravia Cam kameraet koster 1.500 kroner og klikkes på toppen af Sony tv-apparatet. Her kan det udføre meget mere end deltage i et Zoom opkald.

Kameraet kan f.eks. automatisk justere lyd og billede automatisk, alt efter hvor tæt man sidder på tv-apparatet-

Bravia Cam gør det også muligt at betjene sit tv ved hjælp af håndbevægelser i luften. Glem alt om at fiske remoten frem.

Desuden har kameraet en “nærheds-alarm”, som slår til, hvis f.eks. børn placerer sig for tæt på tv-skærmen. Endelig har kameraet en strøm-spare-funktion, der dæmper lyset fra tv-skærmen, når ingen kigger på.

Sony oplyser, at Zoom for TV app’en vil være tilgængelig til Bravia tv i løbet af sommeren.

Apples tilsvarende FaceTime for Apple TV er der ikke sat dato på endnu. Den blev præsenteret som en nyhed på Apples store WWDC 2023 konference for et par uger siden.

Apple benytter en anden idé end Sony og Zoom. I stedet for at montere et webcam på tv-skærmen skal man placere en iPhone oven på eller ved siden af tv-skærmen….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal du kunne skifte mobilens batteri