EU-folk må ikke bruge TikTok

Motorola på vej med ny Razr

(Foto: Motorola)

I modsætning til det generelle smartphone marked, der er faldende, bliver salget af folde-mobiler mere og mere hot.

Samsung har længe siddet mere eller mindre alene på dette marked, og Danmark er et af de lande, hvor det går allerbedst.

Ifølge Samsung er danskerne nemlig det folkefærd i Europa, der køber flest Galaxy Z Flip og Z Fold telefoner i forhold til landets størrelse.

Ikke kun i Danmark, men også globalt får Samsung dog mange flere rivaler at slås med i de kommende måneder.

OPPO’s Find N2 Flip er lige landet i Europa, og formentlig vil OPPO’s dattermærke OnePlus indne længe præsentere sine varianter af foldemobiler under navnene V Flip og V Fold.

Sådan skal den nye Motorola Razr 2023 angiveligt se ud. (Foto: The Tech Outlook)

 

 

Huawei har længe været Samsungs største konkurrent i klapmobiler, men på grund af USA’s forbud mod at sælge Huawei telefoner med 5G. er de ellers elegante Huawei modeller aldrig kommet til salg i bl.a. Europa.

Den tredje store i feltet af foldemobiler er Motorola, hvis Razr model man har kunnet købe hos danske forhandlere i flere år.

Motorola Razr ser dog aldrig ud til at have fået nær samme popularitet i Danmark som Samsung. En høj pris og svage specifikationer sendte længe Razr i modvind.

 

 

Det vil Motorola nu forsøge at ændre på med en ny Razr 2023 model.

Nogle rygter i de kinesiske sociale medier vil vide, at den nye Motorola klaptelefon vil få premiere på Mobile World Congress messen i Barcelona i de næste par dage.

En af de store forskelle på den nye Razr 2023 og f.eks. Samsungs Galaxy Z Flip4 er et større og mere brugt display på telefonens yderside. (Foto: The Tech Outlook)

Andre mener, at vi først vil få Razr 2023 at se til efteråret. Det lyder mest sandsynligt, for den seneste Razr 2022 model blev præsenteret i oktober sidste år.

Det tilsyneladende store fremskridt i 2023-udgaven bliver et langt større display på ydersiden. Et design, som OPPO er først på markedet med.

Sekundær-skærmene på både Samsung Galaxy Z Flip4 og Fold4 er forholdsvis små og kan stort set kun bruges til notiifikationer, vejrudsigter, sms osv.

Samsung lægger derimod vægten på de store fleksible og bøjelige displays, der åbner sig, når telefonerne klappes op.

Det indiske online medie Tech Outlook har vist de første spion-fotos af den nye Motorola Razr 2023, og de afslører tydeligt den større ”udendørs” skærm.

Den fylder nu hele Razr mobilens ene sammen-foldede side. På den måde kan skærmen bruges til mange flere ting, hvor man ikke behøver at klappe mobilen op.

OPPO’s netop lancerede Find N2 ventes at danne skole for andre klaptelefoner, der bliver præsenteret senere i 2023. Blandt dem både en ny Motorola Razr og OnePlus’ første klapmobil. ( Foto: OPPO)

Den ”indendørs” folde-skærm skal være (nogenlunde) identisk med P-OLED displayet på den nuværende Razr 2022.

Det vil sige en størrelse på 6,7 tommer, der kan vise grafik i Full HD+ kvalitet med 2.400 gange 1.080 punkter. Skærmen er lynhurtig med 144 Hz billed-opdaterijng, så Motorola Razr 2023 bliver rigtig god til computerspil og video-afspilning.

Tech Outlook mener at vide, at Razr 2023 skal køre med sidste års Snapdragon 8+ Gen 1 processor fra Qualcomm.

Forhåbentligt er det forkert, for så vil mobilen være forældet, allerede inden den kommer på markedet.

Mere sandsynligt vil Motorola bruge den nyere Gen 2 processor, der sidder i mange Android toptelefoner her i foråret – bl.a. hos Samsung og OnePlus.

Prismæssigt gætter man på en pris på omkring 770 dollars eller ca.    kroner for Motorola nyheden. Det vil så gøre Razr 2023 til en af de billigste klapmobiler på markedet….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EU-folk må ikke bruge TikTok