205 mio. betaler for Spotify

Uret til Transformers fans

(Foto: OKII)

De fleste smartwatches er ret diskrete i design. Enten er de rektangulære som Apple Watch bestselleren, eller de er cirkelrunde og ligger tæt på klassiske schweizer-ure.

Smarte ure til børn findes naturligvis også. De er som regel mere plastik-agtige og farverige, men indeholder færre features end de voksnes digitale tidsmålere.

Det nye OKII Z8 fra kinesiske Xiao Tian Cai er befriende anderledes.

Det er mindst lige så avanceret som et smartwatch til voksne, og så er det helt ideelt for alle Transformers fans. Både dem til film og dem til computer-spillene.

(Foto: OKII)

OKII har købt rettighederne til Transformers fra legetøjs-giganten Hasbro, og det udnytter kineserne til selv den mindste detalje.

Z8 uret har f.eks. et smart folde-design, der afslører to separate kameraer. Det er der ikke mange voksne smartwatches, som kan prale med.

Det ene kamera er til selfies. Det andet fungerer som et slags action-kamera, som brugeren f.eks. kan sende billeder med fra sine egne præstationer i Transformers spillet eller tilskuerne, der kigger på.

Indendørs er der et batteri på 760 mAh, der lader uret køre i et døgn på en opladning.

Der er 4G radio og SIM-kort, to-kanals Wi-Fi, Bluetooth 5.2 og naturligvis også en stribe nyttige apps.

Ifølge fabrikanten omfatter software’n ombord både en stribe spil, flere sundheds-relaterede apps plus en særlig app, som forældrene kan bruge til at holde kontakt med deres barn.

Det ekstra kamera har sågar en app, som kan arbejde med bogstav-genkendelse og features til sprog-læring.

Målgruppen er nok snarere teenagere end mindre børn. De skal have forældre, der er villige til at lægge 1.999 kinesiske yuan eller ca. 2.150 kroner for et ur til den unge efterkommer….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

205 mio. betaler for Spotify