Acer har fire nye laptops til spil

Sådan har I ikke set et display før

(Foto: Samsung)

Efterhånden kender fleste smartphones med et såkaldt fleksibelt OLED display, der kan foldes på midten.

Samsung dominerer dette marked for klap-mobiler med sine Galaxy Z Flip og Z Fold. Derfor kommer det ikke som en overraskelse, at Samsung også har den næste generation display i ærmet.

Det er en OLED-skærm, der kan både foldes og trækkes ud i bredde og højde. På den måde kan man skræddersy sin smartphone til netop den billed-visning, man har brug for.

De første billeder af sin Flex Hybrid nyhed lader ane, at den super-alsidige skærm primært skal bruges til smartphone.

Den Flex Hybrid skærm kan både foldes og trækkes ud, så den får et større areal. (Foto: Samsung)

Det er ikke helt rigtigt, for Samsung Display har bestemt også fremtidige laptops i tankerne. De vil kunne bruges til mange flere formål, når man enten forhøjer eller strækker skærmen ud i bredden for f.eks. at få plads til flere åbne vinduer.

Med hensyn til foldning minder Flex Hybrid meget om de skærme, man allerede ser på Samsungs to klap-telefoner. Blot er skærm-arealet større.

Som udgangspunkt kommer Flex Hybrid med en 10,5 tommers OLED-skærm i 4:3 format. Er det ikke nok, kan man f.eks. trække displayet i siderne, så det giver en 12,4 tommers billedflade i 16:10 format.

Samsung giver sit banebrydende Flex Display premiere på CES Show 2023 udstillingen i Las Vegas, der kører i disse dage.

Samsung giver en forsmag på fremtidens fleksible skærme. (Foto: Samsung)

Her kan man også beskue to andre Flex skærme fra Samsung. De er endnu større og passer derfor perfekt til laptops.

Det ene hedder Flex Slidable Solo og kan udvides ved at trække i den ene sidet. Det andet kaldes Flex Slidable Duet og kan trækkes ud i begge sider.

I begge tilfælde har brugeren en 13 eller 14 tommers OLED skærm som udgangspunkt. Den kan så ekspanderes til 17,3 tommer, når man f.eks. multitasker, spiller spiller eller kigger på film.

Desværre har Samsung ikke offentliggjort flere tekniske data eller, hvornår vi kan forvente at se de fleksible displays indbygget i mobiltelefoner, tablets og laptops….

Samsungs Flex Duet display kan gøre laptops skærme meget mere alsidige end i dag. (Foto: Samsung)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acer har fire nye laptops til spil