Sådan har I ikke set et display før

Glem alt om Wunderbaum

(Foto: Panasonic)

De fleste kender biler, der har et lille grønt træ hængende i forruden. Ikke, fordi chaufføren længes efter en skovtur, men fordi bilens kabine lugter alt andet end godt.

Man kan altid diskutere, hvorvidt de såkaldte ”Wunderbäume” får bilen til at dufte bedre. I hvert fald mere kunstigt.

Mange vil derfor være enige med mig i, at vi godt kunne trænge til en elektronisk afløser for den alt andet end dekorative Wunderbaum.

Den kommer nu fra japanske Panasonic, der har udviklet en bærbar luftrenser og passer perfekt ned i en af bilens kopholdere.

Panasonic nyheden har samtidig mange flere praktiske features end at udsende dejlige dufte. Det lille apparat kan samtidig rense bilkabinens luft for alle lugte, bakterier og virus.

Panasonics nye Nanoe X Portable Air Purifier bruger firmaets patenterede Nanoe X teknologi. Den indeholder bl.a. et molekyle med to atomer, der skal fungere som en effektiv renser, når kommer I kontakt med forurenende partikler.

Ifølge Panasonic vil det tage op til to timer at rense en personbils kabine. Naturligvis afhængig af, hvor tilmøget og stinkende sæder, paneler og tæpper er at cigaretrøg, sved, dårlig ånde og spisning af burgere med pommes fritter.

Støjniveauet under rensning er 36 dB. Det vil sige, at man slet ikke vil kunne høre Panasonic enheden, mens bilen kører. Det eneste, der kræves, er et USB-stik.

Panasonic er ikke først på markedet med en elektronisk luftrenser til bilen. Sammen med Philips er Panasonic dog den eneste internationalt kendte mærkevare i denne kategori.

Panasonic har premiere på sin nye Nanoe X Portable Air Purifier I forbindelse med CES Show 2023 udstillingen i Las Vegas.

Hvad renseren skal koste, og hvornår den kommer i handelen, oplyses først på et senere tidspunkt….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan har I ikke set et display før