Phantom er ny topklasse mobil

Elektronik under juletræet

(Foto: Elgiganten)

For nogle uger siden bragte Leifshows et stort interview med Elgigantens danske topchef Peder Stedal om hans forventninger til Black Friday og Black Week. Hans prognoser kom til at holde vældig fint stik.

Når Elgiganten så i dag går ud med en ny liste over, hvad danskerne vil lægge af elektronik, gadges og køkkenting under juletræet, ser den ikke ret forskellig ud fra den, der blev lavet i slutningen af november i forbindelse med Black Friday.

Ifølge Brian Vollertsen, der er Assistant Sales Manager i Elgiganten, er det tydeligt, at mange danskere har købt julegaver, mens varerne var billigst under udsalget.

”Vi kan tydeligt se en ændre købs-adfærd hos danskerne. Stigende varme- og strømpriser har gjort energi-effektive produkter meget mere efterspurgte end tidligere,” fortæller han.

”På den anden side vil danskerne ikke gå glip af lidt luksus, der kan forsøde tilværelsen. Derfor er salget fortsat stort af f.eks. spille-konsoller og espresso-maskiner,” fortsætter han.

Ifølge Elgiganten bliver air fryers, kaffemaskiner og Sony PlayStations nogle de mest udbredte hårde pakker under juletræet. Også nye mobiltelefoner går godt….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Phantom er ny topklasse mobil