Ikke reklame-Netflix i DK lige nu

Få København i ørerne

(Foto: Urbanista)

Den svenske designer og fabrikant af øretelefoner – Urbanista – har gjort det til en tradition at opkalde sine nye produkter efter storbyer i verden.

Turen er nu kommet til København, hvis navn pryder et sæt trådløse øretelefoner i den populære prisklasse omkring 500 kroner pr. sæt.

Til den pris kan man ikke forvente aktiv støjreduktion (ANC). Til gengæld får man en helt usædvanlig lang spilletid pr. opladning.

Urbanista Copenhagen spiller således løs i hele 32 timer. Husker man at lægge sine øretelefoner i den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug, skal Copenhagen ikke se en stikkontakt i hele 164 timer!

Den lange spilletid skyldes selvfølgelig, at øretelefonerne kommer uden strøm-slugende støjfilter. Den går dog ikke ud over Urbanistas lydkvalitet, der med en stærk, men ikke dominerende bas passer bedst til pop og lettere rock.

(Foto: Urbanista)

Svenskerne fremhæver, at Copenhagen er typisk skandinavisk design med enkle linier. Øretelefonerne er moderigtige og fås i flere markante farver.

Indenbords sidder ret store drivere – højttaler-enheder – på 12 millimeter. De kan levere lyd fra 20 til 20.000 Hz og kan med en følsomhed på 115 dB pr. milliwatt spille rigeligt højt.

Copenhagen har to støjreducerede mikrofoner, Bluetooth 5.2, USB-C opladning og mulighed for at blive betjent via stemme-kommandoer.

Der er vandtætte efter IPX4, hvilket betyder, at de fungerer fint til sport, fitness og sveddrivende arbejde, men ikke skal tages med i bruser.

Urbanista Copenhagen fås i de fire kulører Midnight Black, Pure White, Sage Green og Dusty Pink. Prisen ligger på 487 kroner….

(Foto: Urbanista)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke reklame-Netflix i DK lige nu