Twitter får flere direkte rivaler

Ikke reklame-Netflix i DK lige nu

(Foto: Thibault Penin / Unsplash)

Alt efter, hvordan man ser på det, enten slipper danskerne for Netflix med reklamer i første omgang – eller vi går glip af et billigere Netflix abonnement, når vi skal se på reklamer.

Netflix’ meget omtalte nye projekt med reklame-finansieret streaming har premiere i morgen tirsdag den 1. november i en række markeder verden over.

Danmark og Norden er ikke med i første bølge. Det er til gengæld store lande som USA, Tyskland, Canada, Frankrig, Australien, Storbritannien, Sydkorea, Italien, Spanien, Japan og Mexico.

Ifølge det canadiske nyhedsmedie ”Global News” skal et abonnement på reklame-Netflix koste 5,99 canadiske dollars om måneden. Vil canadierne se Netflix uden reklame-afbrydelser, skal de betale 9,99 dollars hver måned,

Direkte oversat til danske penge vil det sige ca. 34 og 56 kroner om måneden. Lige nu koster et Netflix abonnement uden reklamer mellem 79 og 149 kroner i Danmark.

Netflix oplyser, at reklame-blokkene vil vare mellem fire og fem minutter pr. time, og at de kun vises i starten og slutningen af en film eller mellem hvert afsnit af en tv-serie. De afbryder ikke undervejs.

Billedkvaliteten i Netflix med reklamer er også begrænset. Film og tv vises i HD og 720 punkter pr. Tomme. Full HD og 4K er forbeholdt Premium abonnenter, der betaler flere penge om måneden.

Desuden har abonnenter på reklame-Netflix ikke mulighed for at downloade titler på deres tv, computer eller mobiltelefon. Heller ikke alle film i Netflix’ omfattende bibliotek vil være tilgængelig.

“Global News” fortæller, at Netflix ikke bliver ene om at tilbyde en ny og billigere streaming-service med reklamer. Inden årets udgang ventes Disney+ at følge efter på det amerikanske marked med en model, der ligner Netflix’ .

Hvornår vi får Netflix abonnementet med reklamer til Danmark, er endnu ikke offentliggjort….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twitter får flere direkte rivaler