Cooool spille-mobil

Bliver OnePlus til to?

(Foto: OnePlus)

(Opdateret) Flere af de store smartphone fabrikanter har allerede gjort det – etableret separate undermærker, der skal henvende sig til andre kundegrupper end moderselskabet.

Huawei var først til at gøre det med Honor, som i dag er det tredje-største mobilmærke i Kina.

Xiaomi har gjort det med Redmi og Poco, der begge sælger billigere telefoner end Xiaomi selv. Og Vivo gør det med IQOO, som markedsfører gamer-rettede mobiler.

Nu skulle det også være på vej med OnePlus, som har så stor succes med sine Nord telefoner, at de kunne være på vej ud som et separat mærke.

Rygtet stammer fra mediet The Mobile Indian, der dækker OnePlus’ formentlig største marked i verden – Indien. Her er OnePlus både større end Samsung og iPhone.

De nuværende Nord-mobiler er primært placeret i den lavere ende og mellemklassen. Nord-udviklerne vil dog gerne kunne markedsføre mere avancerede og dyrere modeller, der så vil komme i konflikt med OnePlus 10 telefonerne.

Ifølge The Mobile Indian har OnePlus’ ejere – den kinesiske mobilgigant BBK Electronics  – ladet sig inspirere af konkurrenten Xiaomis lancering af det separate Poco mærke:

Her er OnePlus’ seneste nye smart-tv med 4K, som nu kommer til salg i bl.a. Indien og Kina. (Foto: OnePlus)

Nord skal så fungere som et separat selskab i fremtiden – med egne udviklings- og salgsfolk. Nord telefonerne vil så få erstattet sin nuværende blå farve med en lysere variant.

Fremtidige Nord mobiler vil også få deres nuværende OnePlus logo fjernet eller erstattet med en tekst som ”Made by OnePlus” eller ”A OnePlus Brand.”

De indiske ryger fortæller tillige, at Nord vil overtage OnePlus’ tidligere image som ”flagship killer.”

Det skal bl.a. betyde, at Nord vil markedsføre 5G telefoner helt nede fra omkring 200 dollars – ca. 1.500 kroner – og til 450 dollars. Til sidstnævnte pris skal man få mobiler med flere topklasse features.

Nord kunne også udvide sit nuværende produkt-program med f.eks. billige smartwatches, øretelefoner, power banks og smarte tv.

Netop tv har OnePlus stor succes med i Asien og Indien. Vi har til gengæld endnu ikke set dem i Europa, Skandinavien og Danmark, hvor OnePlus mærket ellers står meget stærkt.

Det seneste nye OnePlus fjernsyn er Y1S Pro modellen med 50 tommers 4K skærm. Tv’et støtter HDR10+ og bygger på en MediaTek MT9216 processor. Styresystemet er Android med OnePlus-specielle OxygenPlay 2.0 funktioner lagt ovenpå….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cooool spille-mobil