B&O a la AirPods

Musen arbejder lodret

(Foto: Logitech)

Tilbehørs-specialisten Logitech har tidligere haft succes med lodrette mus. Logitech-fans husker måske mærkets MX Vertical Mouse fra nogle år siden, som mange mente gav en bedre ergonomisk arbejds-stilling for hænder og håndled.

Nu kommer så afløseren Lift Vertical Mouse, der ser ud til at have alle de gode egenskaber arvet fra forgængeren – plus nogle forbedringer. For eksempel er den betydeligt billigere.

Først og fremmest vil venstre-håndede klappe begejstret, fordi der findes en særlig version af musen til netop den. Desuden fås den nye mus i en hel stribe farver, mens den gamle kun fandtes i én.

Ergonomien og mange timers dagligt arbejde foran pc’er på skrivebordet er fortsat det vigtigste ved den nye Logitech Lift Vertical mus.

(Foto: Logitech)

Logitech fortæller bl.a, at musen putter hånden i en 57 graders arbejds-vinkel. Det alene skal reducere belastningen på håndleddet og måske hjælpe med til at undgå sene-skedehinde-betændelser.

Lift musen passer bedst til folk med mindre og mellemstore hænder. Går man rundt med store grabber, må derfor ty til den ældre MX Vertical Mouse i stedet – hvis den altså fortsætter.

Derudover rummer den nye Lift Vertical mange af de features og funktioner, som man også finder i andre mus fra Logitech:

Det er f.eks, at musen kan kommunikere både via trådløs Bluetooth Low Energy eller Logitechs egen Logi Bolt teknologi. Sidstnævnte kommer i skikkelse af en medfølgende USB modtager.

Lift Vertical musen fås i både en version til højre- og venstre-håndede. (Foto: Logitech)

Man kan også forbinde musen til hele tre signalgivere på samme tid via Logitech Flow. Praktisk, når man f.eks. flytter filer og dokumenter mellem flere pc’er, tablets osv.

Musen skal kunne køre i 24 måneder på et sæt almindelige AA batterier. Desude kan museknapperne programmeres – det sker via Logi Options app’en.

De nye Logitech Lift Vertical mus kommer i danske butikker i løbet af april i kulørerne grafit, off-white og rosa. Prisen ligger på 599 kroner, hvilket virker meget attraktivt….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B&O a la AirPods