OnePlus har baby på vej

A3-printere mindre og bedre

 

Brother har i mange år været en af markedets betydningsfulde printer-fabrikanter. Med særlig stor succes på alt-i-én maskiner, der kan udskrive i det store A3 format.

Brothers helt nye familie af printere hører også til den særlige race. I forhold til tidligere er de nye A3-printere blevet fysisk mindre. De er samtidig blevet mere effektive og har minimal nedetid. Vigtigt for travle kontorer, som er den primære målgruppe.

Indeni de fire nye Brother maskiner sidder et helt ny-udviklet inkjet printhoved. Det giver hurtigere opstart, højere hastighed og et meget driftsikkert print-arbejde.

Brother har samtidig haft et vågent øje til forurening og strømforbrug, der sagtens kan være udfordringer i forbindelse med kontorets printere. Nyhederne bruger således mindre elektricitet og har lavere emission end tidligere modeller.

Brother-nyhederne med én ren printer og tre multi-maskiner er skræddersyet til Managed Print Service (MPS), hvor printeren selv bestiller og får leveret toner, papir osv, når den har behov. Kundne betaler kun for det, han eller hun printer.

Her er den største MFC-J6957DW inkjet alt-i-én model i A3 størrelse. (Foto: Brother)

De nye Brother printere fås også med ekstra store blækpatroner og skalérbare papirskuffer. Alt i alt er det med til at give besparelser på omkostningerne.

Brother HLJ6010DW er en A3-inkjet-printer, der har automatisk dobbelt-sidet udskrivning. Hastigheden er op til 30 ipm. Der er to papirskuffer og en fleksibel bakke med plads til 100 ark. Desuden kører printeren med både kabel, Wi-Fi, NFC-kortlæser og print fra USB. Prisen ligger på 3.199 kroner ekskl. moms og 3.999 inklusive.

Brother MFC-J5955DW er en alt-i-én A3 maskine med inkjet farveprint, skan, kopi og fax. Dobbeltsidet dog kun i A4. Det hele betjenes fra en 8,8 centimeter stor touch-skærm. Nyheden koster 3.499 kroner ekskl. moms og 4.374 inklusive.

MFC-J6955DW har samme features plus automatisk dobbeltsidet A3. Prisen stiger her til 4.499 kroner ekskl. moms eller 5.624 inkl.

Brother MFC-J6957DW er det største medlem af den nye A3 inkjet familie. Også her er der print, skan, kopi og fax på begge sider af papiret. Dertil kommer tre papirskuffer med hver plads til 250 ark. Denne alsidige maskine skal man af med 5.499 kroner for ekskl. moms og 6.874 med moms.

De nye printere kan købes hos Brothers danske forhandlere nu…..

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus har baby på vej