Jobs er penge værd

Razer vil være top i streaming

(Foot: Raze

Razer er et af de helt store navne, når det gælder tilbehør til gamere og e-sportsfolk – tastaturer, stole, hovedtelefoner, laptops, mus osv.

De er dog alle kendetegnet ved, at målgruppen er forbrugere. Altså dem, der nyder, hvad andre har skabt i computerspil og online videoer.

Razers marketingfolk er dog godt klar over, at der er et voldsomt stigende marked hos folk ”på den anden side.” Dem, der skriver egne apps eller producerer indhold til YouTube, Instagram,  TikTok, Snapchat, Spotify, Facebook osv.

Nu kan du lave sjove lyseffekter omkring det skrivebord, hvor du laver dine videoproduktioner. (Foto: Razer)

Disse streamere og podcastere vil Razer nu have have tag i via en stribe nye produkter, som er skræddersyet til netop dem.

Hver af produkterne er udviklet til at hæve den tekniske kvalitet på de ting, som influencere skaber til de forskellige online platforme. Idé og indhold bliver aldrig helt godt, hvis udførelse og gennemførelse hinker efter.

Mest spændende er måske den nye Razer Audio Mixer, der skal levere professionel broadcast kvalitet lyd.

Her ses den lille trådlløse klips-mikrofon i aktion. (Foto: Razer)

Mixeren kan f.eks. arbejde med en XLR mikrofon af høj kvalitet og mixe lydsignaler ind fra flere andre lydkanaler.

Mixeren giver streamerne en stærk kontrol med, hvad deres lyttere hører. Det kan f.eks. ske via kompressor, noise gate, equalizer osv.

Der er både optisk input, 3,5 mm line ind samt stik til hovedtelefon og 3,5 mm mikrofon. Prisen ligger på 260 euro.

Når man har mixeren, skal man jo også have en mikrofon i samme klasse. Den kommer i skikkelse af den nye Razer Seiren BT. Det er en trådløs Bluetooth mic, der kan bruges med alle populære streaming apps.

Razer står klar med en praktisk lille audio-mixer, der kan hjælpe influencers og podcastere med at få bedre lyd. (Foto: Razer)

Razer hævder, at den omni-direktionelle mic leverer en både varm og detaljeret lyd. Den kan klipses på tøjet og kommer med en egen vindhætte. Prisen ligger på 110 euro….

Den tredje nyhed er  Razer Key Light Croma – et lysshow, der kan sættes fast på ens skrivebord ved hjælp af en solid klemme.

Det kaster lys over både tastatur, skærm og hele det miljø, hvor influenceren har placeret sig i til sine videoshows.

Razer nyheden kan give både direkte og diffust lys med op til 2.800 lumens i lysstyrke. Styringen foregår via Razers Streaming app. Prisen er her 300 euro….

Razer er også gået i samarbejde med det trendy sneaker-mærke Cariuma om disse OCA sko. De er 100 procent håndlavede og bærer bl.a. Sneki Snek figuren på siden, Kan købes for 90 dollars via www.cariuma.com. (Foto: Razer)

 

 

 

(Foto: Razer)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jobs er penge værd