Samsung hacker-ramt

Hæld øl i ørerne

(Foto: Skullcandy)

Det er en kendsgerning, at mange folk begynder at synge, når de hører bestemte typer musik. Og omvendt – kan god musik gøre en tørstig. Se blot på festivaller og ølbarer.

Derfor sponserer store bryggerier gerne de gode toner. Tuborg gør som bekendt noget ved musikken, og nu kan man altså få Budweiser i ørerne.

Til det formål er USA’s berømte ølmærke gået i alliance med de trendy audio-produkter fra amerikanske Skullcandy.

(Foto: Skullcandy)

Resultatet er dels trådløse Skullcandy x Budweiser Crusher Evo hovedtelefoner – dels Indy Evo, Sesh Evo og Dime øretelefoner – ligeledes uden ledning.

Hvis man er til diskrete hørebøffer eller øretelefoner, er disse her ikke de rigtige. De fremtræder nemlig alle i iøjnefaldende sorte og røde farver. De samme kulører, som man kender fra Budweisers flasker og øldåser. Inklusive mærkets letgenkendelige krone som logo.

Skullcandy og Budweiser hævder naturligvis, at disse hoved- og øretelefoner er udviklet til musik-entusiaster med god smag. Det skal de jo skrive.

Imponerende er i hvert fald, at hovedtelefonerne kan spille i op til 40 timer på en batteri-opladning. De har samtidig frit justerbart basniveau og er vandtætte efter IP55 skalaen. Det vil sige, at de kan tåle øl-splat og sprøjt, når man åbner en Budweiser dåse med hørebøfferne på.

Budweiser øretelefonerne har forskellige specifikationer og finesser, men er ikke til at overse i ørerne med deres orangerøde fremtræden.

Priserne på de trådløse Budweiser øretelefoner ligger på mellem 40 og 80 dollars – det er ca. 280  og 560 kroner. Hovedtelefonerne skal man betale 210 dollars for – ca. 1.450 kroner. Schkåll….

(Foto: Skullcandy)

(Foto: Skullcandy)

(Foto: Skullcandy)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung hacker-ramt