Stort billede til de gamer-gale

Sikker højttaler til de små

(Foto: MooseLabs)

Tilbage i 1980’erne voksede mange små børn op med historiebøger, der havde en lydkassette ved siden af.

Det var en stor ting med multimedia dengang, mens selve konceptet jo nok er outdated i disse tider med smartphones, tablets og streaming.

Og dog. Den nye Jooki Kids Music & Story Player fra MuuseLabs minder grangiveligt om en 21. århundredes version af 80’ernes børnebog med kassettebånd.

(Foto: MooseLabs)

MuuseLabs sælger selv nyheden som ”verdens første Wi-Fi streaming højttaler uden skærm til børn.” Og det er netop ordet ”skærm-fri”, man skal bide mærke i:

I stedet for en skærm med fedtede småfingre  er Jooki nemlig udstyret med en patenteret ToyTouch skærm, der bruger den samme trådløse NFC teknologi, som vi voksne kender fra trådløs betaling som f.eks. MobilePay.

Børnene bestemmer, hvilke lydbøger de vil høre, ved hjælp af små figurer, som de berører Jooki højttaleren med.

Hver figur har forældrene på forhånd programmeret ved hjælp af en smartphone app, så den rummer udvalgte lydbøger og podcasts til børn.

Figurerne fungerer som små og sjove fjernstyringer, der kan bruges til at starte, stoppe, skifte og sætte fortællingerne på pause.

Let og meget enkelt og helt ufarligt, fordi børnene ikke selv begiver sig ud på internet, når de vil streame indhold at lytte til.

Jooki er bl.a. kompatibel med Spotify og kommer som et sæt med en solid højttaler, ladekabel og to nøgle-figurer. Separate pakker med seks ekstra figurer i kan købes til efter behov.

MuuseLabs tager fra 113 dollars eller ca. 760 kroner for den skægge børne-højttaler til lydbøger, musik og podcasts….

(Foto: MooseLabs)

(Foto: MooseLabs)

(Foto: MooseLabs)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stort billede til de gamer-gale