Børnene måtte ikke gå online

Samsung tv for alle pengene

(Foto: Samsung)

Fra 19.000 til 43.000 kroner. Seks forskellige modeller, der alle har en tv-skærm på 65 tommer.

Udvalget er stort, og det er spørgsmålet, om danske forhandlere har hele striben til beskuelse i deres demo-lokaler.

Samsung er verdens største tv-fabrikant, men gør det bestemt ikke nemt at være kunde. Der er så mange tv-modeller at vælge imellem – i alle mulige størrelser, kvaliteteter og prislag.

De seks beskrevne er bare de 65 tommer store modeller af Samsungs nye 2022 program i Neo QLED 8K og 4K, som nu er landet i danske butikker. I de seks kategorier kan man så vælge mellem skærm-størrelser fra 43 til 85 tommer.

Fælles for den alle, at de baserer på sidste års prisvindende line-up og kommer med en række opgraderinger og nye features, der skal kunne både ses og mærkes.

Tv-apparaternes Quantum Mini LED-lyskilder er f.eks. forbedret med 14-bit HDR-mapping, der skal give endnu flere detaljer i mørke og lyse billed-scener.

(Foto: Samsung)

Samtidig skal præcisionen være øget med Quantum Matrix-teknologien, som styrer Samsungs egenudviklede Mini LED-lyskilder.

Samsungs nye generation af Neo QLED TV er udstyret med multi-højttaler-systemer og kommer for første gang med Dolby Atmos integreret.

En sjov effekt er Object Tracking Sound (OTS), som styrer lyden til at bevæge sig som motivet  på skærmen.

Betjeningen af tv-apparaterne er blevet opgraderet med bl.a. en lettere søgning af indhold og et udvidet kanal-udvalg i Samsung TV Plus. Desuden kan man lettere integrere sit tv digitale hjem via den indbyggede Samsung SmartThings hub.

Endelig vil gamere og computerspil-folk kunne glæde sig over, at de nye Samsung Neo QLED-modeller støtter HDMI 2.1 (4K@120Hz eller 4K@144Hz  – afhængigt af modellen.

Til sidst en kort prisoversigt over de seks nye Samsung tv – alle i 65 tommers størrelse:

  • QN900B på 65” – 42.999 kroner
  • QN800B på 65” – 31.999 kroner
  • QN700B på 65” – 27.999 kroner
  • QN95B på 65” – 26.999 kroner
  • QN90B på 65” – 20.999 kroner
  • QN85B, 65” – 18.999 kroner

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnene måtte ikke gå online