Kun få helt nye emojis

Samsungs ur bliver mere fornemt

(Foto: Samsung)

Jeg kender flere, der synes, at smartwatches ikke ser dyre nok ud.

Selvom de i dag sælger bedre end analoge schweizer-ure, udstråler de fortsat ikke samme klasse som et Rolex, Omega, TAG Heuer, Breitling eller Patek Philippe.

Noget er der uden tvivl om snakken. I deres iver efter at hælde stadig flere funktioner og features i deres nye smartwatches, er det ofte gået ud over designet.

Apple forsøger at kompensere ved at tilbyde sit nye Watch 6 i nye, mere lækre farver og i en version med dyre læder-remme fra franske Hermés.

Hvad Apple så ikke formår, sørger uafhængige juvelerer og forædlere for. De klæder Apple Watch i ægte guld, platin og diamanter.

Samsung har valgt at gå en lidt anden vej. To måneder efter lanceringen af sit nye Galaxy Watch3 ur kommer det nu i en fornem titanium udgave.

(Foto: Samsung)

Teknisk set er titanium varianten identisk med det almindelige Watch3 i rustfrit stål – bortset fra to detaljer:

Samsung Galaxy Watch3 Titanium fås kun i den store urkasse på 45 mm, og uret kommer tilsyneladende uden mulighed for at få en 4G mobil indbygget.

Det meget lette titanium ur fremtræder flot i Mystic Black. Urremmen matcher i både farve og mønster. Den skal samtidig være let at justere i længden, så den passer til alle tykkelser håndled.

Derudover kommer nyheden med Samsungs velkendte udvalg af features til f.eks. helbreds- og motions-kontrol, en roterende krone til navigation og et 1,4 tommers Super AMOLED display, der altid er tændt.

Samsung Galaxy Watch3 Titanium bliver officielt præsenteret den 23. september. I butikkerne skal uret formentlig lande den 2. oktober. Forhåbentligt også i Danmark.

Ude internationalt skal uret koste 600 US dollars eller ca. 3.850 kroner. I Danmark koster det almindelige Watch3 i stål nogenlunde det samme, men her får man 4G med i prisen….

(Foto: Samsung)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kun få helt nye emojis